MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3529
EURO
34.9558
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Efes Pilsen, Valencia'ya ulaştı

Engin Özerhun, ''Panathinaikos'u orada yenebileceklerini düşünmüyordum.
01.12.2010 18:11

THY Avrupa Ligi (D) Grubu'nda yarın deplasmanda İspanyol temsilcisi Power Electronics Valencia ile karşılaşacak Efes Pilsen, Valencia'ya ulaştı.

Lacivert-beyazlılar, Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla yaklaşık 4 saat süren bir uçuşun ardından Valencia'ya gelerek, burada kalacakları otele yerleşti.

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, yaptığı açıklamada, Power Electronics Valencia ile yarın yapacakları maçı kazanmak istediklerini belirterek, ''Şu ana kadar oynadığımız 2 deplasman maçını kazanamamıştık. Valencia karşısında gruptaki ilk deplasman galibiyetimizi almak istiyoruz'' dedi.

İspanyol temsilcisinin geçen hafta deplasmanda Panathinaikos'u yenerek, sürpriz yaptığını ifade eden Özerhun, ''Panathinaikos'u orada yenebileceklerini düşünmüyordum. Panathinakios'un da galibiyeti ihtiyacı vardı. Özellikle sonuna kadar mücadele edip, sonunda yenecek kadar iyi oynamalarını beklemiyordum'' şeklinde konuştu.

Engin Özerhun, rakipleri için de yarınki karşılaşmanın çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

''Onların son şanslarından biri. İyi bir takım. Çok iyi oynamamız gerektiğini inanıyorum. Son zamanlarda iyi oynuyoruz, ama bazen maçlarda düşüş yaşadığımız dakikalarda, rakiplerin bizi yakalamasına izin veriyoruz. Burada bunu yapmamamız ve kesinlikle belli bir çizgide oynamamız lazım. Kazanırsak çok önemli bir avantaj elde edeceğiz. Onlar da kaybederse devre dışı kalma ihtimalleri çok yüksek olacak. Son derece çekişmeli bir maç olacak.''

Efes Pilsen, karşılaşmanın oynanacağı Pabellon Fuente de San Luis Salonu'nda bu akşam bir antrenman yapacak. Lacivert-beyazlılar, yarın öğle saatlerinde yapacakları antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0