MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.552
EURO
34.8813
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Efes Pilsen'de büyük üzüntü hakim

Power Electronics Valencia'ya 62-56 yenilen Efes Pilsen'de, mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.
04.12.2010 15:12

Basketbol'da THY Avrupa Ligi (D) Grubu'ndaki 7. hafta maçında deplasmanda İspanyol temsilcisi Power Electronics Valencia'ya 62-56 yenilen Efes Pilsen'de, mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Ligde ilk deplasman galibiyetini alma hedefiyle çıktıkları, ancak başarılı olamadıkları mücadeleyle ilgili  değerlendirme yapan Özerhun, rakip potasına attıkları 56 sayının kötü bir performans olduğunu dile getirerek, ''Ayağımıza gelen çok önemli bir fırsatı kaçırdık. Özellikle rakibimizin ilk yarıda sayı atamadığı yerde bizim de aynı şekilde skor üretemememiz, bu avantajları kullanamamamız kötü oldu. Deplasmanda 62 sayı yemek iyi bir şey, ama 56 sayı atmak çok kötü bir şey. Bu sayı maç kazandırmaya yetecek bir sayı değil'' diye konuştu.

Son dönemlerde iyi oynadıklarını, maç öncesinde galibiyet yakın olduklarını düşündüklerini anlatan Özerhun, ''Ancak beklediğimiz performansı ortaya koyamayınca ne yazık ki yenilgi geldi. Yapacak bir şey yok. Armani Jeans Milano maçına bakacağız. Bizim için daha fazla önem kazandı. Kazanıp yine ilk 4 içinde avantajlı bir yerde kalmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Dün kazanabileceğimiz bir maçtı, ama bu fırsatı değerlendiremedik'' şeklinde konuştu.

Bu arada, Engin Özerhun, karşılaşmayı yöneten Volodymr Drabikovsky (Ukrayna), David Chambon (Fransa) ve Roberto Chiari'den (İtalya) oluşan hakem üçlüsünden de şikayetçi oldu.

Karşılaşmanın hakemleri açıklandığı zaman Avrupa Ligi yetkililerini arayıp, bu hakemlerin yeterli olmayacağını bildirdiklerini, ancak kendilerine endişe etmemeleri gerektiği şeklinde bir yanıtın verildiğini kaydeden Özerhun, ''Kazansaydık da aynı şeyi konuşacaktık onlarla. Hakikaten bu maçın hakemleri olmadıklarını çok net bir şekilde gösterdiler. Ne yazık ki bizim dediğimiz oldu. Bu sezon benim izlediğim en kötü hakem yönetimi bizim maçta oldu'' ifadelerini kullandı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0