MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Efsane başkan Süleyman Seba anıldı

Beşiktaş Onursal Başkanı Merhum Süleyman Seba kabri başında anıldı.
13.08.2015 12:50

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı vefatının 1. yıldönümünde anma etkinlikleri, sabah erken saatlerde Akaretler'deki kulüp binası karşısında bulunan Şairler Parkı'nda Seba heykelinin önünde anı defterinin açılmasıyla başladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da, Seba’nın vefatının 1. yıldönümü nedeniyle Şairler Parkı’nda Seba heykelinin önünde açılan anı defterini imzaladı ve bir konuşma yaptı.
 
Anma etkinliğine konuşan ve Seba’nın çok önemli bir isim olduğunu dile getiren Orman, şunları söyledi:
“Süleyman Seba’ya Allah rahmet eylesin. Çok önemli bir isimdi. Kendisiyle çok anılarımız vardı. Seba’nın yaptığı eski kulüp binamızın açılışında bulunmuştum. Biz ve bizden sonraki nesiller büyüklerimizi mutlu etmeliyiz. İnşallah onları utandırmadan Beşiktaş'a hizmet etme şansına sahip olabiliriz Tüm Türkiye’nin başı sağolsun. Tekrar Türkiye'nin, spor aleminin, Beşiktaş camiasının başı sağolsun. İnşallah, yeni nesiller onlara layık olabiliriz. Allah gani gani rahmet eylesin Süleyman ağabeyimize.”
 
Orman’ın konuşmasından sonra törene katılan futbolcularımız anı defterine duygu ve düşüncülerini yazdılar.

Heykelin önündeki anı defterine Seba'yla ilgili düşüncelerini yazan ve bunu basın mensuplarıyla paylaşan Murat Hazinedar ise, "Sadece kulübüyle değil, Beşiktaşımızın da semtimizin son döneminin en önemli simgesi, benim de doğduğum mahalle olan Vişnezade'nin de simgesi olan sayın Süleyman Seba'yı vefatının birinci yılında saygı ve rahmetle anıyoruz. Beşiktaş aşkı ile onun izindeyiz" ifadelerini kullandı.

Anma töreninde Fenerbahçe ve Eskişehirspor formalı taraftarların da yer alması dikkati çekti. Hem siyah-beyaz renklere gönül veren taraftarlar, hem de farklı renklerin taraftarları, Seba için anı defterine duygularını yazdı.

Anma törenine katılanlar, Kartallar Beşiktaş Motosiklet Kulübü Derneği üyeleri eşliğinde Şairler Parkı önünden Süleyman Seba'nın Feriköy Mezarlığı'ndaki kabrine doğru hareket etti.

Merhum Süleyman Seba’nın Feriköy Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine; Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, As Başkan, Yeni Stat ve Yeni Stat Sponsorluklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner,Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Kurul Başkanları, Divan ve Kongre Üyeleri, Genel Koordinatör Levent Çifter, Teknik Direktör Şenol Güneş, Antrenör Tamer Tuna, futbolculardan Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Ersan Gülüm, Necip Uysal, altyapı ve farklı branşlarımızdan sporcular, kulüp personeli, TFF eski başkanı Şenes Erzik, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ile taraftarlar ve farklı renklere gönül veren sporseverler katıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0