MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3049
EURO
35.0354
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Elano anlaştı, sorun bonservis

Ülkesine dönerek Santos ile anlaşmaya varan Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Elano, bonservisini almakta kararlı gözüküyor.
24.11.2010 21:36

Brezilya ekiplerinden Santos'un transfer etmek istediği Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Elano'nun, en az 3 yıllık sözleşme istediği iddia edildi. Brezilya medyasında yer alan haberlere göre Santos, Elano transferini şimdilik askıya aldı.
 

Globoesporte.com'un haberine göre devre arasında ülkesine geri dönmek isteyen Brezilyalı futbolcu, ülkesine temelli dönmeyi planlıyor. Galatasaray'ın kiralık formülüne sıcak bakmayan Elano, bonservisini alarak Santos ile en az üç senelik sözleşme imzalamayı düşünüyor.

Elano'ya bonservis engeli!
Santos Kulübü yöneticileri ile görüşerek anlaşma noktasına gelen Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Elano, sarı kırmızılı kulüpten anlayış bekliyor.

Transfer hakkında kesin birşey söylemek istemeyen Santos Teknik Direktörü Paulo Jamella ise, "Elano muhteşem bir futbolcu. Kendisini yakından tanıyoruz. Eğer bu transferi gerçekleştirebilirsek harika olacak" yorumunda bulundu.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0