MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Elano giderayak son golünü attı

Santos'a transfer olan Elano Blumer, giderayak Lance'ye konuştu, son golünü G.Saray'ın kalesine attı....
03.12.2010 12:59

G.Saray'ın 2 milyon 900 bin euroya Santos'a sattığı Elano, mutluluktan uçuyor. Brezilyalı yıldız, ülkesinin en önemli spor gazetelerinden Lance'ye gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

Elano, 'Türkiye'ye gittiğin için pişman mısın?' sorusuna, 'Hayır, çünkü o zamanlar şartlar onu gerektiriyordu' diye cevap verirken sözlerini şöyle sürdürdü:

'Shakhtar ve Galatasaray sadece kendi ülkelerinde büyük olan takımlar. Asıl amacım, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için mücadele veren Milan ve R.Madrid gibi büyük takımlarda oynamaktı'.

Galatasaray bir araçtı!

Sarı-Kırmızılı ekibe ilk transfer olduğu zamanlarda iyi bir performans sergilediğini belirten Brezilyalı yıldız, 'Açıkçası Dünya Kupası'nda oynayabilmek için Türkiye'ye gittim. G.Saray da bu hedefime ulaşmamı sağladı' diye konuştu.

Edu: Çok bile dayandı!

Elano'nun transfer olduğu Santos'un kaptanlığını yapan Edu Dracena, G.Saraylılar'ı kızdıracak açıklamalar yaptı. Edu, 'F.Bahçe, Türkiye'nin en profesyonel takımı. Biz paralarımızı alırken G.Saraylılar para bile alamıyordu. Elano'nun bu kadar dayanması da mucize bile olmuş' diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0