MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.325
EURO
35.056
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EN İYİ GİYİNEN ERKEKLER ARASINDA

2019 Oscar Ödülleri, muhteşem törenle sahiplerini buldu. Gecede En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Rami Malek, kazandı.
91'inci Oscar Ödülleri Töreni'nde, En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Bohemian Rhapsody filmindeki rolüyle Rami Malek kazandı. Son olarak Rami Malek, 60'lı yılların sonunda Londra'da kurulan efsanevi grup Queen'in solisti Freddie Mercury hayatına anlatan Bohemian Rhapsody ile 2019 Oscar ödüllerinin en güçlü adaylarındandı.


RAMİ MALEK KİMDİR?

1981 yılında Los Angeles'da doğan Amerikalı aktör Rami Malek Mısır kökenli bir aileden Sami isimli tek yumurta ikiziyle beraber dünyaya gelmiştir. Etnik kökeni ile ilgili olarak Malek; "Büyürken okulda arkadaşlarım Arap terörist diye şakalar yaparlardı. Zamanla anladım ki bu yorumlar beni daha da güçlü bir kişilik yaptı. Her türlü önyargıya ya da ayrımcılığa karşı sağlam durdum. Kimliğim ve kültürümle her zaman gurur duydum. Arap kültürü ile büyüdüm, evimizde Arapça konuşulurdu. Çocukken tek hayalim anne ve babamın büyüdüğü yerleri görmekti. Hayalimi defalarca gerçekleştirdim. Ortadoğu çok güçlü bir bölge, Mısır'la ilgili haberleri her gün takip ediyorum, gazeteleri okuyorum. Umuyorum ki günün birinde her şey çok güzel olacak" demişti.


Sherman Oaks, Kaliforniya'daki Notre Dame Lisesi'ne gitti ve Güzel Sanatlar lisansını Evansville, Indiana'daki Evansville Üniversitesi'nden almıştır. Kıptî Ortodoks inancıyla büyümüştür.

MR ROBOT FİLMİYLE EMMY ALDI

Müzede Bir Gece ve Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 gibi filmlerde rol alan Rami Malek birçok televizyon programında yer aldı. The Legend of Korra isimli çizgi dizide Tahno'yu seslendirmiş aynı zamanda Battleship ve Need For Speed adlı filmlerde de rol almıştır. Mr Robot dizisiyle 2016'da Öne Çıkan Oyuncu Emmy Ödülü'nün sahibi olmuştu.

BOHEMIAN RHAPSODY İLE OSCAR'A ADAY OLDU

Son olarak Rami Malek, 60'lı yılların sonunda Londra'da kurulan efsanevi grup Queen'in solisti Freddie Mercury hayatına anlatan Bohemian Rhapsody ile 2019 Oscar ödüllerinin en güçlü adaylarındandı.

EN İYİ GİYİNEN ERKEKLER ARASINDA

Oyunculuğun yanı sıra, göze çarpan stil anlayışı ile adından söz ettiren Malek, dünyaca ünlü moda dergilerinin hazırladığı En İyi Giyinen Erkekleri listelerinde düzenli olarak yer alıyor.

ÖDÜLÜ ALDIKTAN SONRA DÜŞTÜ

En İyi Aktör olarakOscar ödülünü kapan Rami Malek ise geceye damga vurdu. Malek ödülü aldıktan sonra sahneden tökezleyip bir anda yere düştü. Malek'e sağlık görevlileri hemen müdahale etti.
 
ee.jpg
 
x-(2).jpg
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0