MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5613
EURO
34.6657
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Engelli sporculara sponsor desteği

Spor ve eğitim alanındaki kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarıyla dikkat çeken Saran Holding, engelli sporcuları unutmadı.
07.12.2010 12:45

Spor ve eğitim alanındaki kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarıyla dikkat çeken Saran Holding, Türkiye'de Bedensel Engelli Sporu'nun tek yetkili kuruluşu olan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonuna bağlı bulunan tüm engelli spor branşlarının Milli Takımlar malzeme sponsorluğunu üstlendi.

Ankara'da Double Tree By Hilton Oteli'nde gerçekleşen imza törenine Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Mustafa Gülpınar ve bedensel engelli sporcular katıldı.

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran imza töreninde yaptığı konuşmada, bugüne kadar çok basın toplantısında bulunduğunu, çok değişik yerlere sporsorluk yaptığını belirterek, "Bugün bizim için çok anlamlı. Eski bir milli sporcu olarak bir engelliler kulübünün başkanı olarak, spordan para kazanan bir insan olarak bu benim için çok büyük bir şeref kaynağı. İnşallah çorbada bir tuzumuz olur. Federasyonumuz ve sporcularımızı son derece başarılı buluyorum. Amaçları, inançları yılmamaları ve getirdikleri sonuçlar son derece önemli. İnşallah çok daha fazla sponsorluklarımız olacak ve bu rakamı daha çok artıracağız" diye konuştu.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Gülpınar, 62 spor federasyonundan birisi olarak Türkiye'ye yurt dışında ve yurt içinde en çok gururu yaşatan federasyonlardan birisi olduklarını söyledi. 2008 yılından federasyonun elde ettiği başarılardan bahseden Gülpınar, federasyon bünyesinde 13 branşı barındırdığını ve son iki yıl içinde önemli başarılara imza attıklarını belirtti. Yarışmalarda elde ettikleri başarıları bugüne kadar nakdi sponsorsuz kazandıklarını ifade eden Gülpınar, "Şu ana kadar biz kamuoyunda çok yer almadığımız için sponsor da bizden çok haberdar değildi. Bugün federasyonumuz için çok mutlu bir gün. Bu sporsorluk bizim için çok büyük bir mutluluk kaynağı oldu" dedi. 2 bin 500 sporcu ile önemli başarılara imza attıklarını kaydeden Gülpınar, bu sayşının çok az olduğunu Türkiye'de bedensel engelli sporcu sayısının 250 bin olması gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından Saran ve Gülpınar sponsorluk anlaşmasını içeren protokolü imzalayarak basın mensuplarına poz verdi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0