MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4095
EURO
34.4391
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ERCAN TANER , SEÇİMİ YORUMLADI

Gazetemiz yazarı Ercan Taner TFF Yönetim Kurulu'nun, Yusuf Namoğlu'ndan boşalan Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Sabri Çelik'in getirilmesini değerlendirdi.
Ercan Taner, Fanatik TV yayınında şunları söyledi: "Sabri Çelik çok entellektüel bir insandır. Hakemlik yaptığı zamanlarda gayet başarılı bir hakem olarak kendisini değerlendiriyorum ve yönetim kurulu arkadaşları da yine hakem dünyasının içinden geldi."

"Son derece deneyimli ve tecrübeliler önemli olan burada hakem eğitimi çok iyi programlamaları, hakemlerin arkasında durmaları ve bunu hissetirmeleri. Hakemlerin psikoojilerinin yıkılmasına izin vermemeleridir. Ben Sabri Çelik'e güvendiğim için çok başarılı olacağına inananlardanım. Tabi ki karşı görüşler çıkacaktır ama dediğim gibi kendisi kendisini çok geliştiren ve futboldan hiçbir zaman kopmamış bir insandır. Bu yüzden de başarılı olacağına eminim."

"Yusuf Namoğlu da tabii ki eski FIFA hakemlerimizden birisi ama bayağı yıpranmıştı eleştirilerin artık odağındaydı tam zamanında değişim oldu istifa etti. Kendisini kutlamak lazım. Sabri Çelik'e ve yönetimine başarılar diliyorum" dedi.
 
Kaynak; Fanatik
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0