MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3198
EURO
35.0518
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Erkek voleybolcular adeta dondu

Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, CEV İndesit Voleybol Şampiyonlar Ligi E Grubu'ndaki 4. maçında, Rusya temsilcisi Lokomotiv Novosibirsk ile karşılaşacak. Karşılaşma TSİ 15.00'de başlayacak.
21.12.2011 15:39

Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, CEV İndesit Voleybol Şampiyonlar Ligi E Grubu'ndaki 4. maçında, Rusya temsilcisi Lokomotiv Novosibirsk ile karşılaşacak. Karşılaşma TSİ 15.00'de başlayacak.

Fenerbahçe Voleybol Takımı dün geldiği Novosibirsk kentinde soğukla mücadele ediyor. 6 saatlik bir uçak yolculuğundan sonra Novosibrisk'e ulaşan kafile kendini otele kapattı. Zira kentte gündüzleri hava sıcaklığı -17 C, gece de -24'a kadar düşüyor. Kente ulaştığı saatten bu yana sadece antrenman için otelden çıkan voleybolcular ise gündüz saatinde oynanacak maçtan hemen sonra özel uçakla İstanbul'a dönecek. Ancak 6 saatte gidilen yerden bu kez İstanbul'a dönüş 8 saat sürecek.

48 ÜNİVERSİTE VAR
Bölge'nin nufusü bir diğer deyişle Sibirya 23 milyon insana sahip. Kentte ise 2.5 milyon insan yaşıyor. Müslümanların sayısı ise nüfusun yüzde 3'ü kadar. Novosibirsk Şehri'nin tarihi çok yeni. Yaklaşık 130 senelik bir şehir. Ancak 48 adet üniversite bulunması ise dikkat çeken bir başka konu. Halkın %90'nına yakını üniversite mezunu .Bu yüzden çöpçülük, inşaat gibi hizmet alanlarında çevre ülkelerden gelen (Tacikistan,Azerbeycan vs.) insanlar kullanılıyor.Coğrafik olarak Rusya'nın tam ortasında bulunan Novosibirsk ülke ulaşımında kilit rolü üstleniyor. Demiryolları tüm Rusya'da olduğu gibi Novosibirsk'de de önemli bir konu.

Novosibirsk'i ortadan ikiye bölen ve dünyanın sayılı nehirlerinden Obi nehri kış şartlarında donmuş vaziyette.
Şehrin %3'ü kadar müslüman yaşıyor.Bu insanların taleplerini karşılamak için ise bir cami bulunmakta. Şehrin diğer yakasında yakında hizmete girecek daha büyük bir camii ise inşaa halinde.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0