MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.529
EURO
34.865
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ERSUN YANAL HAKEME TEPKİLİYDİ

Son iki maçını kazanmanın moraliyle Kayseri’ye giden Fenerbahçe, hakem Alper Ulusoy’un kararlarıyla öne çıktığı maçta, 10 kişi kalınca durdu.
İlk yarıyı tek isabetli şutla tamamlayan Kanarya, soyunma odasına Soldado'nun kırmızısıyla gitti. İlk yarıyı şut çekmeden ve orta yapmadan tamamlayan ev sahibi ekip, ikinci yarı 10 kişi kalan rakibi karşısında coştu. 13 şut çekip, 16 orta yaptı. Umut'un golünü VAR iptal etti. Galibiyeti 87'de Kravets getirdi. Hakem Fenerbahçeli Tolgay'ı da tünelde kırmızı ile cezalandırdı.

MAÇIN RÖNTGENİ
 
Fenerbahçe'nin üst üste aldığı iki galibiyet, Kayserispor'un maça bakışını değiştirmişti. İlk düdükten itibaren son derece konsantre ve oldukça sert bir futbolla girdiler oyuna...
Sert başlayan maçta, kartların bir tarafa doğru yığılması, faullerde hakem Alper Ulusoy'un standardı tutturamaması ortamı gerdikçe gerdi. Soldado ilk yarının son dakikalarında kırmızı kartla atıldı.
Tepkiler kırmızı karttan çok Mehmet Ekici'ye Şamil'in yaptığı harekete hakemin faul bile vermemesineydi. Bursa, Yeni Malatya ve Göztepe maçlarının ardından yine bir hakem hatasının gündeme gelmesi, yönetimi harekete geçirecektir.
Maçın ikinci yarısı, Soldado'nun kırmızı kartının gölgesinde geçti. İki taraf da 1 puana razıyken bitime 3 dakika kala Artem Kravets adeta bir kule gibi yükselerek sonucu belirledi.
Fenerbahçe, bu maçın mental yıpranmışlığını iyi yönetmeli. Sezonun ilk yarısındaki gibi takım yakaladığı olumlu havayı kaybederse, üst üste beklenmeyen sonuçlar yine gelmeye başlar!

UMUT 'VAR'A TAKILDI
 
Dakikalar 62'yı gösterdiğinde sağ kanattan gelişen Kayserispor atağında içeri kesilen topu Isla sektirdi. Kravets'in kafayla indirdiği topu Umut Bulut ağlara gönderdi. Gol öncesi Kravets'in topa yükselirken Serdar Aziz'e yaptığı müdahale VAR'a takıldı. Alper Ulusoy uyarı üzerine ekran başına gitti. Pozisyonu izledikten sonra golü iptal etti.

YANAL'IN İSYANI

Fenerbahçe'nin başında ligdeki ilk yenilgisini alan Ersun Yanal karşılaşma sonrası hakeme tepkiliydi: "Sonuçta 10 kişi kalmamızın payı büyük ama Fenerbahçe'nin oyununu 45 dakikada kıyaslarsak ortada geçen bir maç oldu ve daha sonra da üstünlük kurabileceğimiz bir maçtı. Birçok pozisyonu tartışmak ve hakeme bağlamak, rakibe bağlamak benim prensibim değil, uzak durdum. Ama lütfen Fenerbahçe'nin bulunduğu durumun bağlantısını çözerek bakın. Ekici'yi oyundan almak zorunda kaldım, faul bile yok. Soldado'nun pozisyonu ceza alanı içinde olsa penaltı mıydı? Herkes bir baksın."


KALEYİ TEKMELEDİ
 
Son dakikalarda üst üste gelen Kayseri ataklarında etkili olan Volkan Demirel, 87'de yıkıldı. Kravets'in kafa golü ile çıldıran kaptan, sinirinden kale direklerini tekmeledi. Fenerbahçe'nin Süper Lig'de yediği son dört golün üçü kafayla geldi.

DEPLASMANDA KAYIP
Süper Lig'de deplasmanda 8 maçtır kazanamayan Fenerbahçe (4B/4M), Mayıs 2003'ten bu yana deplasmandaki en uzun galibiyet hasretini yaşıyor (10 maç-4B/6M).

14
Fenerbahçe'nin 2015/16 sezonu başından bu yana Süper Lig'de en fazla gol yediği rakibi Kayserispor (14) oldu. İlk yarıda da rakibine 3-2 yenilmişti.

4
Kayserispor üst üste gelen 4 beraberliğin ardından galibiyet sevinci yaşadı. Aldığı 3 puan sonrası maç fazlasıyla 11. sıraya yükseldi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0