MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ersun Yanal'dan iddialı açıklamalar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.
11.11.2013 12:02

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, derbi galibiyeti sonrası "Bugün 10 Kasım. Atatürk'ü minnet ve saygıyla anıyorum" diyerek, Lig TV'ye şu açıklamalarda bulundu:

'ŞAMPİYONUZ, DİĞERLERİ SIRALAMAYI YAPSIN'

"Her iki takım oyuncularını kutlamak lazım. Hem hakeme hem de oyuna yardımcı oldular. Disiplinli bir takımız. İyi mücadele ediyoruz. Galatasaray gibi bir takıma karşı oynarken dikkatli olmak zorundaydık. İstediğimiz sonucu aldık. Oyunun son dakikalarında daha iyi hücum yapıp oyunu daha fazla kontrol edebilirdik. Ancak sonuçta maçı kazandık ve oyuncularımızı kutluyorum. Seyircimizin verdiği destek ve yürekle sahadayız. Bunu böyle devam ederek yolumuza devam edeceğiz. Sezon başında söylediğim gibi, 'Biz şampiyon olacağız, diğer takımlar sıralamayı yapsın.' Onun inancını oyuncularımda gördüm. Onları tebrik ediyorum" dedi.

GALATASARAY'I YORDUK

Takımda kurulu oyuncuların kapasitelerini daha fazla kullanmak istediklerini kaydeden Yanal, "Ofansif ve her iki yönü iyi oynayan maçlar oynayacağız. Ne olursa olsun bizi özellikle eksik yakaladıklarında cezalandırabilecek bir takıma karşı oynadık. Ama bu maçta bu dengeyi iyi kurduk. Galatasaray'ı geri koşturduk. Onları yorduk" ifadelerini kullandı.

DERBİYE YÜREK DAYANMIYOR AMA..

Derbi maçın yüksek tansiyonlu maç olacağının ve sağlığını riske atıp atmadığı şeklindeki soruya Yanal şu yanıtı verdi; "Bir risk var, bu görülüyor. Ama bu maçları yaparken çok keyif alıyoruz. Futbol dışı olaylarla strese giriyorum. Sağlıkçılarımıza teşekkür ediyorum. Tıbbi anlamda hiçbir sakınca yaratmayacçak bir süreç yapıldı. Hocalarımızın yaptığı güzel bir operasyonla sağlıklı bir şekilde hayatımı devam ettireceğim. Şu anda 52'ye geldim. 50 bin bakımı yapmış oldum."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0