MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3159
EURO
35.1084
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ERSUN YANAL'IN GÖZÜNE GİREMEDİ

Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen isimlerden olan ve 22 resmi maçta sadece 5 gol atan Frey'in sarı lacivertli kulübe geldiği için pişman olduğu belirtildi.
Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı isimlerden Michael Frey konusunda ilginç bir durum yaşanıyor. Sezon başında İsviçre'nin FC Zürich takımından transfer edilen Michael Frey, sarı-lacivertli takıma geldiği için pişman olduğunu ifade etti.

Özellikle teknik direktör Ersun Yanal'ın gelişi ile yedek kulübesinden kurtulamayan ve yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen 24 yaşındaki futbolcu beklediğini bulamadı.Geçtiğimiz günlerde yakın çevresiyle yaptığı sohbette de golcü oyuncu bu durumdan yakındı. İsviçreli yıldız, daha fazla forma şansı bulması gerektiğini kaydeden hücum oyuncusu ayrılık hazırlığında olduğunu ifade etti.

Kulübün de kendisini göndermek istediğini bilen İsviçreli Frey, sürekli oynayıp kendini geliştirebileceği bir takıma gitmek istiyor. Phillip Cocu ve Erwin Koeman dönemlerinde sık sık forma şansı bulan Frey, buna karşın Ersun Yanal'ın gözüne giremedi. Öte yandan bazı sakatlıklar da geçiren yıldız futbolcu, özellikle sezonun ikinci yarısında formasından tamamen koptu. Michael Frey, bu sezon Fenerbahçe'de 22 resmi maçta 5 gol atıp, 1 asist yaptı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0