MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3603
EURO
34.9324
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ertuğrul çok Sağlam konuştu

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, farklı Valencia yenilgisi nedeniyle üzgün olduklarını belirterek, "Bir fatura varsa benim ödemem gerekiyor. En kısa zamanda da gereğini yapacağım" dedi..
26.11.2010 04:20

Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, farklı yenilgi nedeniyle maça ilişkin fazla konuşacak bir şey olmadığını, Valencia'nın çok iyi mücadele ederek sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldığını söyledi.

Taraftarlara böyle farklı bir yenilgi yaşattıkları için üzgün olduklarını ifade eden Sağlam, şunları söyledi:
''Öncelikle taraftarlarımızdan onlara böyle ağır bir yenilgi yaşattığımız için özür dilemek istiyoruz. Bu farklı yenilgi karşısında ne başkanın ne futbolcuların kendini suçlu hissetmesine gerek yok. Bir fatura varsa benim ödemem gerekiyor. En kısa zamanda da gereğini yapacağım. Önümüzde önemli maçlar var, çok çabuk ayağa kalkmamız gerekiyor. Ama yine söylüyorum ortada ağır bir fatura var ve bunu benim ödemem gerekiyor. Ancak önce konsantrasyonumuzu yine en üst seviyeye çıkarıp pazartesi günü Kayserispor ve ardından Beşiktaş ile yapacağımız maça kadar ayağa kalkmamız gerekiyor ki üst sıralardan uzaklaşmayalım. Ondan sonrasını hepimiz göreceğiz.''

Sağlam, ''Gereğini yapacağım dediniz, bunu biraz açar mısınız?'' sorusuna, ''Öncelikle Kayserispor ve Beşiktaş maçları var. Takımı tekrar ayağa kaldırmamız gerek. Onu yapacağız, ondan sonrasını da hep beraber göreceğiz. Bu konuyu çok fazla açmaya gerek yok'' yanıtını verdi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0