MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eskişehir Tribünde Uygun adım

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, locadan ve tribünden yönettiği maçlardan 5 puan aldı...
30.11.2010 15:18

Uygun, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) kendisi hakkında 8 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı vermesine ilişkin alınan kararın ardından takımının Eskişehir'deki maçlarını locadan, deplasmandaki karşılaşmaları da tribünden izliyor. 

Eskişehirspor yönetimi ligin 6. haftasında galibiyet yüzü görmeyen Es-Es, takımın başında üçüncü sezonunu geçiren Çalımbay ve ekibiyle 27 Eylül'de yolları ayırdı. 

Daha sonra teknik direktör arayışına giren Eskişehirspor yönetimi Bucaspor'dan istifa eden Bülent Uygun ile 6 Ekim'de anlaşma sağladı. Bülent Uygun yönetimindeki üç haftada alınan 7 puanla moralleri yerine getirdi. Daha sonra Uygun'a, 9 Kasım'da Teknik Adamların Statüsü ve Çalışma Esasları Talimatı'na aykırı eylemlerde bulunmasından dolayı 8 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı verildi. 

Kararın ardından Uygun, Eskişehirspor'un Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yaptığı ve 4-2 kaybettiği Fenerbahçe maçını tribünden izledi. Uygun, ligin 12. haftasında Eskişehirspor'un kendi sahasındaki Medicalpark Antalyaspor maçında da takımını locadan yönetti. Eskişehirspor bu maçtan sahadan 0-0'lık sonuçla 1 puan aldı. 

Uygun, Eskişehirspor'un Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptığı maçı da tribünden izledi. Bu maç da 0-0 beraberlikle sonuçlandı ve Es-Es 1 puanın sahibi oldu. 

Geçen hafta Eskişehirspor'un kendi sahasında Manisaspor ile yaptığı maçı da locada izleyen Uygun takımına buradan talimatlar verdi. Eskişehirspor bu maçta ikinci yarıda Batuhan, Burhan ve Sezer'in oyun girmesiyle Manisaspor'a 2-1'lik skor üstünlüğü sağladı ve 3 puanın sahibi oldu. Bülent Uygun'un, locadan ve tribünden izleyip yönettiği maçlardan Eskişehirspor 5 puan kazandı. 

Öte yandan Eskişehirspor, 6 Aralık'ta Kayserispor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. 

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0