MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eskişehir'de son dakika!

Kar yağışı nedeniyle dün ertelenen Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu maçı sonrası bir gelişme de Eskişehirspor - Fenerbahçe maçı öncesinde yaşandı.
18.01.2016 15:10

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, Eskişehirspor'a konuk olacak. Mücadele öncesinde ülkenin genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları maçın oynanıp oynanmayacağı konusunda çelişkiler meydana getirdi. 

İki kulüp de oynamak istiyor

Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu maçının kar yağışı nedeniyle ertelenmesinin ardından Eskişehirspor - Fenerbahçe karşılaşmasının da ertelenip ertelenmeyeceği merak konusu oldu. Şehirde şu sıralarda havanın 0 derece olduğu ve kar yağışının başlayacağı açıklandı. 

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile görüşen Fenerbahçe ve Eskişehirspor kulübü yöneticileri, maçı oynamak istediklerini ilettiler. TFF yetkililerinin maçı gündüz saatlerinde oynatmayı da teklif ettiği ancak Eskişehir kulübünün gerekli hazırlıkların yetişmeyeceği tezini savunarak bu öneriyi reddettiği ifade etti. 

'Yarına kalmasın'

Görüşmede Fenerbahçe'yi temsil eden idarecilerin de, "Maçı bu akşam oynayamazsak, yarın da oynanmasını istemiyoruz. İleri bir tarihe ertelensin" teklifinde bulunduğu konuşuluyor.

Maçın oynanacağı saatte yapılacak incelemeler ve hava şartlarının müsaitliğine göre karşılaşmanın oynanıp oynanmayacağı belli olacak.  

İSTANBUL HABER AJANSI

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0