MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5927
EURO
34.8193
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

F.Bahçe 3 branşta 5 başarı elde etti

3 ana branş, futbol, basketbol ve voleybolda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, 2 kupayı müzesine götürdü, gözünü diğer 3'üne dikti.
26.04.2011 12:42

3 ana branş, futbol, basketbol ve voleybolda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, 2 kupayı müzesine götürdü, gözünü diğer 3'üne dikti.


İlk şampiyonluk bayan basketbolculardan geldi

Kulübe ilk kupayı, Kadınlar Basketbol Ligi Final Serisi'nde ezeli rakibi Galatasaray'ı safdışı bırakıp, üst üste 6. şampiyonluğunu elde eden Bayan Basketbol takımı getirdi.

Kupaları ikileyen erkek voleybol takımı oldu

Bayan basketbolcuların ardından gözler, erkek voleybol takımına çevrildi. Sezona flaş transferlerle başlayan ancak ligde istikrarsız sonuçlar alan Sarı-Lacivertliler, Play-Off turlarında müthiş maçlar çıkardı. Final serisinde Arkas'ı 3 maçta da deviren voleybolcular, kulüp müzesine 2. kupayı getiren ekip oldu.

Erkek basketbolcular lider bitirmeyi garantiledi

Avrupa'da Final-Four kapısından dönen. Türkiye Kupası'nda zafere uzanan Fenerbahçe Ülker'de şimdi hedef lig şampiyonluğu. Efes'i devirip, ligi zirvede bitirmeyi garantileyen ve rakibine karşı muhtemel bir eşleşmede seriye 1-0 önde başlayacak olan Kanarya'da herkes şampiyonluğa yürekten inanıyor.

Fenerbahçe Acıbadem emin adımlarla gidiyor

Taraftarların, "Sarı Melekler" lakabını taktığı bayan voleybol takımı, normal sezonu zirvede tamamladıktan sonra çeyrek finalde Ankaragücü'nü iki maçta da devirip, adını yarı finale yazdırdı. Kızlar, yarı finalde İller Bankası-Galatasaray eşleşmesinin galibiyle finale yükselmek için mücadele edecek.

Profesyonel futbolcuların önünde 4 final maçı kaldı

Diğer branşlardaki şampiyonlukların değer bir anlam kazanması, biraz da futboldaki başarıya bağlı. Sezona kötü başlayan ancak ikinci yarıda müthiş bir çıkış yakalayıp, zirveye kurulan Sarı-Lacivertliler, kalan 4 maçı kazanırlarsa Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşacak ve camiaya büyük bir sevinç yaşatacak.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0