MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

F.Bahçe Alkmaar'a boyun eğdi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe oynadığı ilk maçta Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar'a mağlup oldu..
15.07.2010 09:16

Aykut Kocaman önderliğindeki Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında Hollanda futbolunun güçlü temsilcisi AZ Alkmaar'a 2-0 yenildi.

Fırtına nedeniyle 50 dakika geç başlayan maçta goller ikinci yarıda gelirken, Fenerbahçe etkili bir futbol sergileyemedi. Yeni transferlerden Stoch da ikinci yarıda forma gildi ve zaman zaman etkili olmaya çalıştı. Sarı lacivertliler böylece Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen ETL-DOM Kupası Turnuvası'na veda etti.

STOCH 2. YARIDA OYUNDA

Fenerbahçe sahaya Volkan Babacan, Önder, İlhan, Bilica, Caner, Kazım, Selçuk, Cristian, Emre, Deivid, Semih on biri ile çıktı. İkinci yarıda birçok değişikliğe giden Teknik Direktör Aykut Kocaman yeni transfer Stoch'u da son 45 dakikada sahaya sürdü.

TAKIMIN YARISI YOKTU

Gökhan Gönül, Özer, Daniel Güiza, Uğur Boral, Kaptan Alex, Lugano gibi oyuncularından yoksun olan Sarı-Lacivertli ekip, ikinci yarının hemen başında yediği golden sonra oyundan düştü.

Semih'in bir golünün ofsayt gerekçesiyle sayılmadığı ilk yarı 0-0 sona ererken AZ Alkmaar 51. dakikada Van Der Velden'in attığı golle 1-0 öne geçti. Hollanda ekibi 81. dakikada Gudmundsson'un golüyle farkı ikiye çıkardı: 2-0

FIRTINA KORKUTTU

Yeni sezon hazırlıklarını Belçika'da sürdüren Fenerbahçe, ilk hazırlık maçı için yaklaşık 150 kilometre yol tepmiş ancak fırtına nedeniyle ertelenme riski yaşamıştı..

Oldukça sert esen rüzgar, yedek kulübelerinin uçmasına bile neden olmuş, yoğun yağmur futbolcuların ısınmayı yarıda bırakmaya mecbur bırakmıştı. Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen ETL-DOM Kupası Turnuvası'nın Fenerbahçe ile AZ Alkmaar arasında oynanacak olan açılış maçı sert hava koşulları nedeniyle 50 dakika gecikmeli başladı.

Yeniler ne yaptı?

Stoch
İkinci yarıda oyuna giren Slovak oyuncu, topla buluştuğu anlarda olumlu hareketler yaptı. Sağ ve sol çizgilere giderek, rakibi zorladı. Fenerbahçe'nin ender uzak şutlarından birini denerken, kaleci bu şutu güçlükle çıkarabildi. Slovak yıldız, zamanla daha iyi olacak izlenimi bıraktı.

Caner
İlk sınavında etkiliydi. İsabetli pasları, hücum çıkışlarındaki isteği, savunmada iyi yer tutması gözden kaçmadı. Caner, ilk kez oynamasına rağmen geçer not aldı. Milli futbolcu, maç içindeki devamlılığıyla da takıma olumlu katkılarda bulunurken, gurbetçi taraftarlardan, yaptığı güzel hareketler sonrası alkış aldı.

İlhan
Partneri Bilica ile uyum sorunu yaşadı. Birbirlerinden kontrolsüz müdahaleleri yüzünden rakiplere sık sık pozisyon verdiler. İlhan'ın ilk toplarda zamansız çıkışlar yapması, rakip forvetlere sürekli pozisyon yarattı. Tecrübeli oyuncunun, ilk maç karnesinde kırık notlar daha fazlaydı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0