MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

FATİH TERİM TAKIMDA GÖRMEK İSTİYOR

Fatih Terim’in eski yardımcısı Müfit Erkasap, Fatih Terim’in gönlünde yatan aslanı açıkladı. Radyospor’a açıklamalar yapan Erkasap, “Aboubakar, Galatasaray’ın istediği bir oyuncu. Fatih hoca onu istiyor” dedi.
Erkasap, “Babel’in Galatasaray’a transfer olacağını düşünüyorum. Banega hakkında bir çalışma var. Bir futbolcu ne kadar büyük futbolcu olursa olsun gideceği yere bakışı çok önemlidir. Kültür, basın, taraftarlar, sosyal yaşantısı gibi birçok faktör onun performansı etkiler. Banega, Galatasaray’ın ihtiyacı olan oyunculardan biri.” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in eski yardımcısı Müfit Erkasap, tecrübeli çalıştırıcının istediği santrforun Vincent Aboubakar olduğunu söyledi.

Vincent Aboubakar, 2016-17 sezonunda Beşiktaş formasını kiralık olarak giymişti. Siyah-beyazlılardaki sezonuna iyi bir başlangıç yapamayan ancak Afrika Kupası’nda oynadıktan sonra geri döndüğünde performansını ciddi şekilde yükselten Kamerunlu oyuncu, siyah-beyazlıların o sezonki şampiyonluğuna büyük katkı sağlamıştı.

Beşiktaş’ta 38 resmi maçta görev yapan Aboubakar, 19 gol atarken 4 de asist yapmıştı.

Siyah-beyazlıların 10 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmadığı Aboubakar, Porto’da kalmıştı ve 2017-18 sezonunda 43 maçta 26 gol, 7 asistle oynamıştı.

 

 
Geçen sezon ise çok ciddi bir sakatlık yaşayan 27 yaşındaki santrfor sadece 11 maçta oynayabildi ve 4 gol, 2 asistle mücadele etti. 1.84 boyundaki oyuncunun Porto ile 2021’e kadar mukavelesi bulunuyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0