MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Feghouli transferi yattı mı?

Valencia, Sofiane Feghouli için kararını verdi: Valencia, Devler Ligi'ne veda ederse, Feghouli, Sarı-Lacivertliler'e imza atacak!
20.08.2015 10:09

Fenerbahçe, transferde son bombayı Sofiane Feghouli ile patlatmaya kararlı. Valencia ile pazarlıklar son sürat sürüyor. İspanyol ekibinin taraftarları, 25 yaşındaki oyuncunun satılmasına karşı. Valencia Yönetimi ise Feghouli konusunda izleyecekleri yolu belirledi.

Yarasalar (Valencia’nın lakabı), Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Fransız ekibi Monaco ile kozlarını paylaşacak. Eğer Valencia gruplara kalmayı başarırsa, Sofiane Feghouli takımda tutulacak. Bu durumda Fenerbahçe, sağ kanat için alternatif isimlere yönelmek zorunda kalacak.

Oyuncuyla anlaşma sağlandı

Diğer senaryo gerçekleşir, turu geçen taraf Monaco olursa, Valecia Yönetimi, Feghouli’nin Sarı-Lacivertliler’e satışına onay verecek. İki tarafın bonservis bedeli konusunda 8 milyon Euro’ya (25.8 milyon TL) el sıkıştığı iddia ediliyor. Cezayirli yıldız ile de her konuda anlaşmaya varan Fenerbahçe, şimdi Monaco’nun Valencia karşısında turu geçen taraf olmasını bekliyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0