MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3604
EURO
35.0127
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fenerbahçe,Gökhan İnler ve Mevlüt için harekata geçti!

Yeniden yargılama kararıyla birlikte Şampiyonlar Ligi umudu doğan Fenerbahçe'de transferde hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekibin Mevlüt Erdinç ve Gökhan İnler için resmi girişimlere başlayacağı öğrenildi.
24.06.2014 16:50

Yeniden yargılama kararının çıkmasının ardından beş yıldır uzak olduğu Şampiyonlar Ligi'ne yeniden katılma umudu doğan Fenerbahçe, Diego Ribas ile kapattığı transfer dosyasını yeniden yargılama kararıyla birlikte yeniden açtı. 

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Diego'yu aldık ve başka transfer yapmayacağız, ama Şampiyonlar Ligi'ne gidersek iş değişir" açıklamalarının ardından yeniden yargılama kararının çıkması ve sarı lacivertli takımın İsviçre Federal Mahkemesi'nden gelecek karara göre yeniden Şampiyonlar Ligi'nde oynama umudu taşıması sarı lacivertli takımda hareketli saatlerin başlamasına neden oldu. 

Kararın açıklanmasının hemen ardından Salih Uçan için Roma ile görüşmelere başlandığını duyuran Fenerbahçe, bir yandan da kadrosunu Şampiyonlar Ligi'ne yükseltmek için çalışmalara başladı. 

 Yabancı sınırı yerliyi zorluyor

5+3 yabancı sınırı ve elindeki yabancı fazlalığı nedeniyle yabancı oyuncu transferi yapması zor görünen Fenerbahçe'nin kadrosunu yerli futbolcularla güçlendirmesi beklenirken, Ersun Yanal'ın takımın kalitesini yukarıya çıkartacağına inandığı iki gurbetçi yıldız Mevlüt Erdinç ve Gökhan İnler için resmi girişimlerin önümüzdeki günlerde resmen başlaması bekleniyor. 

 Hücum hattında yerli oyuncu yok

Sarı lacivertli takımın Emenike, Sow ve Kuyt'tan oluşan forvet hattını Pierre Webo yedeklerken, bu dörtlüye önümüzdeki sezon Miroslav Stoch'un da eşlik etmesi bekleniyor. Daha önce kadrosunu yerli bir hücum oyuncusuyla takviye etmek için çeşitli girişimlerde bulunan Fenerbahçe, Beşiktaş'ta kadroya girmesi zor görünen Mustafa Pektemek'le de ilgilenmiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti. 

 Salih'in gidişiyle alternatif azaldı

Orta sahasında Cristian Baroni, Samuel Holmen, Raul Meireles ve transferine kesin gözüyle bakılan Diego Ribas gibi alternatifleri olan Ersun Yanal'ın takımının, Salih'in gidişiyle birlikte mevcut yerli orta saha saha oyuncularının 33 yaşındaki Emre Belözoğlu ve Alper Potuk'tan ibaret olması üç kulvarda yarışmayı hedefleyen sarı laciverlilerde yerli orta saha oyuncusunu da zorunlu kılıyor. Yönetimin Salih'in yerine Gökhan İnler hamlesi yapması beklenirken, Ersun Yanal'ın da bu transfere onay verdiği ve Türk asıllı İsviçreli futbolcuyu kadrosunda görmeyi çok istediği ifade ediliyor. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0