MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3413
EURO
34.9435
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fenerbahçe 45 milyon euro mu alacak?

Fenerbahçe'de şimdi yepyeni bir süreç başlayacak. Bu süreçte 'sanık' olanlar kişisel tazminat davaları açacak. Fenerbahçe Kulübü ise aynı işlemi TFF, UEFA ve Mehmet Ali Aydınlar için yapacak.
10.10.2015 10:13
Türk futbolu, 3 Temmuz 2011’de başlayan süreçle büyük bir şok yaşamıştı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Beşiktaş Yöneticisi Serdal Adalı ve teknik direktörü Tayfur Havutçu gibi isimler, bu tarihte başlayan ‘Futbolda Şike’ süreci kapsamında gözaltına alınmıştı. 

Aradan 4 yıl 3 ay geçti. Yeniden yargılamanın son duruşması dün yapıldı ve mahkeme aralarında Aziz Yıldırım, Ali Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Mecnun Otyakmaz gibi isimlerin de bulunduğu 36 sanık hakkında beraat kararı verdi. Karar, mahkeme salonunda büyük bir sevinç yaşanmasına neden oldu.

45 milyon Euro bilmecesi

3 Temmuz süreci dün sona ererken, şimdi yepyeni bir dönem başlayacak. ‘Kişilik suikastine’ uğrayan sanıklar, Balyoz, Ergenekon, Poyrazköy gibi benzer davaların sanıklarıyla aynı yola gidecek. Kişisel tazminat davaları açılacak. Bunun yanı sıra Fenerbahçe Spor Kulübü de harekete geçecek. Bu süreçte Şampiyonlar Ligi’ne gitmesine engel olan Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA’ya davalar açılacak. Ayrıca dönemin TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da bundan nasibini alacak. Daha önce, “Fenerbahçe aklanırsa cebimden 45 milyon euro vereceğim” diyen Aydınlar’ın nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0