MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.552
EURO
34.8813
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

FenerBahçe Alex için kararını verdi

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı devre arasında masaya davet edilecek ve şu teklif yapılacak...
24.11.2010 18:19

 

Fenerbahçe'de rekorları alt üst eden, ulaştığı rakamlarla tarihe adını altın harflerle yazan kaptan Alex de Souza'nın takımda kalmasına karar verildi.

Sarı-lacivertli yönetimin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı yıldız ile yeniden masaya oturacağı ve iki yıllık yeni sözleşme önereceği öğrenildi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın oluşturmak istediği sisteme uymayan Alex'in, Fenerbahçe seyircisinin gönlündeki yerini görmezden gelmeyen yönetimin kaptanıyla kesinlikle yolları ayırmak istemediği ve futbolu Fenerbahçe forması altında bırakmasını planladığı bildirildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yıllık net 3 milyon 250 bin euro kazanan Brezilyalı oyuncunun, ülkesinden birçok teklif gelmesine rağmen Türkiye'den ayrılmak istemediği ve yönetimin sunacağı yeni sözleşmeyi büyük olasılıkla kabul edeceği belirlendi.

Her şeyiyle Fenerbahçeli
Alex'in, Kocaman ile fikir ayrılığı yaşadığını her fırsatta dile getirmesine rağmen bugüne kadar takımı hep sahiplenmesi, hiçbir şekilde huzursuzluk çıkarmaması ve sahada her şeyini ortaya koyması yöneticilerin büyük övgüsünü alırken, Brezilyalı yıldızın ileriki dönemlerde Fenerbahçe Kulübü'ne başka alanlarda hizmet etmesi için de çalışmaların başladığı ifade edildi.

Ülkesinde manşetlerde
Brezilya'nın Globo Esporte gazetesi, Alex de Souza'nın Fenerbahçe'nin, Bucaspor'u 5-2 mağlup ettiği karşılaşmadaki performansını övdü. Takımının aldığı galibiyette büyük payı olduğu belirtilen oyuncu için 'Alex pazartesi günü parladı' ifadesi kullanılırken, Brezilyalı yıldızın iyi futbolunu 3 golle süslediğinin altı çizildi. Haberde ayrıca Brezilyalı futbolcunun kariyerindeki 12. hat-trick'ini yaptığına da dikkat çekildi ve Fenerbahçe kaptanının attığı gollerin videoları okuyucularla paylaşıldı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0