MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fenerbahçe bizi çok ciddiye alıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'in 14. Haftasında Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmayı değerlendirdi.
26.11.2010 04:04

Beş sezondur İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da görev yapan teknik direktör Abdullah Avcı,  yaptığı açıklamalarda; her sezon biraz daha kendilerini geliştirerek yoluna devam eden takımının en önemliözelliğinin, takım oyunu oynaması olduğunu, hem saha içinde hem de saha dışında birlikteliklerineözen gösterdikleri için de ligde bulundukları konuma gelebildiklerini söyledi. 

Süper Lig’de Cumartesi günü Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmayı değerlendiren Abdullah Avcı, “Ligin önemli takımlarından bir tanesi ile oynayacağız. Geçtiğimiz senelerde ya şampiyon olan ya da şampiyonluğu son anda kaçıran bir ekip var karşımızda. Ayrıca bizi çok ciddiye alan bir takım. Biz de ligin üst sıralarında yakaladığımız pozisyonu kaybetmek istemiyoruz. Kazanma duygusuyla oynayacağız. Çok zevkli ve mücadeleci bir maç olacak. Umarım hak eden taraf kazanır” dedi.

 'İstatistikler önemli değil' Abdullah Avcı, istatistiklere göre son maçlarda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un kendi evinde Fenerbahçe’ye üstünlük sağlamasını; “Bazı takımlar zaman zaman böyle durumlarda özgüvenlerineyenik düşerek bunun zararını görebiliyorlar.

Kağıt üzerinde baktığımızda 3 maçtır Olimpiyat Stadı’nda galip geliyoruz. Ama sonucun devamlı böyle olacağı gibi bir kaide yok. Bunu lehine çevirmek isteyen çok kaliteli bir takım var karşımızda. İyi bir mücadele olacak. Bu maçta çok dikkatli ve konsantre olmamız gerekecek.

Bence istatistikler çok önemli değil” şeklinde değerlendirdi. 'Hasagic’in durumu yarın belli olacak' Fenerbahçe maçında cezalı durumda olan oyuncularının bulunmadığını belirten Avcı, dört stoper oyuncularının sakat olduğunu, bunlardan Marcus ile Barbosa’nın ilk yarıyı kapattığını, Metin ile Can Arat’ın da iki hafta sahalardan uzak olacağını belirterek, sahaya kadrodaki diğer oyuncularla çıkacaklarını, hafif bir sakatlığı bulunan Kenan Hasagic’in durumun da yarın belli olacağını bildirdi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0