MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5859
EURO
34.6982
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fenerbahçe Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet etti

Şike iddianamesinin ortaya çıktığı ilk günlerde G.Saraylı bazı isimlerin F.Bahçe'yi UEFA'ya şikayet ettiği konuşulmuştu. İşin aslı ise..
27.01.2012 21:39

Şike iddianamesinin ortaya çıktığı ilk günlerde G.Saraylı bazı isimlerin F.Bahçe'yi UEFA'ya şikayet ettiği konuşulmuştu. İşin aslı ise..

Şike iddianamesinin ortaya çıktığı ilk günlerde G.Saraylı bazı isimlerin F.Bahçe'yi UEFA'ya şikayet ederek, Şampiyonlar Liginden attırdığı konuşulmuştu.

G.Saraylı yöneticiler inatla bunu reddetmiş, birkaç kişi ise böyle bir şikayeti kendilerinin yaptığını iddia ederek ortaya çıkmıştı.

Fakat ortaya yepyeni bir gerçek çıktı. G.Saray, F.Bahçe'yi UEFA'yı şikayet etti mi bilinmez ama F.Bahçe, G.Saray'ı UEFA'yı bir kez değil birkaç kez şikayet etti. F.Bahçe'nin ilk şikayet tarihi G.Saray'ın 2005-06 sezonunda şampiyonluğu kazandığı yılla ilgili.

F.Bahçe, Denizlispor maçından önce Ege ekibine teşvik primi gönderildiğini iddia ederek, bazı delillerin de bulunduğu bir dosyayı UEFA'a gönderdi. Bu gönderiden sonuç alınmayınca, ertesi sezon Platini'yi İstanbul'da konuk eden Aziz Yıldırım, aynı belgeleri Platini ve yanındaki heyete sundu, aynı zamanda bir de UEFA'nı bu konuda nasıl bir yaptırımı olacağını sordu! Fakat bir türlü bu sorunlarına cevap alamadı.

www.golkartagol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0