MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

'Fenerbahçe maçını ne olursa olsun kazanacağız'

Trabzonsporlu futbolculardan Fenerbahçe maçı öncesi galibiyet sözü: “Fenerbahçe karşısında alacağımız bir galibiyet camiada tüm havayı değiştirir. bu maçı ne olursa olsun kazanacağız, kazanmak için mücadele edeceğiz.''
Ligde son 4 maçını kazanamayan ve düşüşe geçen Trabzonspor’da çıkış formülü hazır... Kritik Fenerbahçe maçına hazırlanan Karadeniz devi, pazar günü oynanacak maçta Sarı-Lacivertliler’i mağlup ederek hem yeni bir seri başlatmanın hem de taraftarıyla barışmanın hesaplarını yapıyor. Milli aradaki tüm idmanlarda Kanarya’yı ezberleyen Bordo-Mavili futbolcular, bu hafta Fenerbahçe karşısındaki 17 maçlık galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor. Bu doğrultuda dünkü antrenman öncesinde zafer yemini eden Bordo-Mavili futbolcular, teknik direktör Ünal Karaman’a da galibiyet sözü verdi.

‘Bizim için şans’

Son dönemde alınan kötü sonuçlar nedeniyle bu maçın öneminin daha da arttığını belirten Bordo-Mavililer, “Bu maçın böyle bir döneme gelmesini bizler şans olarak görüyoruz. Çünkü Fenerbahçe karşısında alacağımız bir galibiyet camiada tüm havayı değiştirir. Şehir açısından çok önemli görülen bu maçı ne olursa olsun kazanacağız, kazanmak için mücadele edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0