MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4863
EURO
34.7687
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

FENERBAHÇE TARAFTARI İSYAN ETTİ

Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Galatasaray’ın daha ucuz fiyattan kombine satması da Fenerbahçeli taraftarların yönetime olan tepkilerine neden oldu.
Spor Toto Süper Lig 2019-20 sezonu öncesinde Fenerbahçe kombine fiyatlarını açıklarken sarı lacivertli taraftarlar yapılan zamlara tepki gösterdi. Bazı tribünlerde yüzde 20'yi aşan zamlar sonrasında tribün grupları da açıklama yaparak yönetime göndermede bulundu. Yaşananlar üzerine Fenerbahçe bir açıklama yaparken zamların geri alınmayacağını ancak kombine devir kısıtlaması kuralından vazgeçildiğini duyurdu.

Geçen sezon kötü günler geçirmesine rağmen dolu tribünlere oynayan Fenerbahçe’de yeni sezon kombine fiyatları taraftarların isyan etmesine neden oldu. Fenerbahçe konuyla ilgili olarak resmi siteden bir açıklama yayınladı.

Fenerbahçe, 2018-19 sezonunda 39 bin 226 adet kombine satarken Ülker Stadı’nda oynanan maçlarda ortalama 29 bin 429 seyirci karşısında sahaya çıktı.

Küme düşme potasına kadar gerilemesine rağmen sezonu 6. sırada bitiren ancak Avrupa vizesi alamayan sarı lacivertlilerde yeni sezonun kombine fiyatlarına yapılan zamlar olay yarattı.

Zamların yanı sıra taksitle kombine alımına yüzde 8 vade farkı konulması ve kombine devir sınırlamasının 6 maça düşürülmesi de taraftar gruplarının şikayetleri arasında yer aldı.

Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Galatasaray’ın daha ucuz fiyattan kombine satması da Fenerbahçeli taraftarların yönetime olan tepkilerine neden oldu.

Öte yandan ‘Fener Ol’ kampanyasına da milyonlarca lira bağış yapan taraftarlar, kombinelere yapılan zamların geri çekilmesini talep etti.

Fenerbahçe yönetimi yaşananların üzerine bir açıklama yayınlarken “Belirlenen zam oranının değerlendirilmesinde özellikle ülkemizdeki enflasyon oranı ve kulübümüz ödemelerinin döviz üzerinden olduğu gerçeğinin de göz önüne alınması gerektiğini ifade etmek isteriz.” ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca kombine devir kısıtlaması kuralından vazgeçildiği belirtildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0