MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fenerbahçe zirveyi bırakmak istemiyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Kadıköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.
01.05.2011 22:28

Ligde 30. hafta maçlarının ardından yeniden averajla liderliğe yükselen sarı-lacivertliler, sahasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanıp, zirveyi bırakmak istemiyor.

Sarı-lacivertli ekipte maç öncesi sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren ve takımdan ayrı çalışan Niang ve Dia'nın durumları maç saatine doğru belli olacak. Niang'ın, kadroda olma şansı Dia'ya göre daha yüksek.

OLASI 11

Ligde geçen hafta Bucaspor karşısında 3-1 yenik duruma düştükten sonra 5-3'lük galibiyet alan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, İzmir deplasmanında ikinci yarıda görev verdiği Stoch'u yarın ilk 11'de sahaya sürebilir.

Bucaspor maçında Fenerbahçe'yi 4-3 öne geçiren golü atan Güiza da 11'i zorlarken, Kocaman, Niang'ın durumuna göre forvette Semih ya da Güiza ikilisinden birine yer verecek.

Sakatlığının ardından hafta içinde çalışmalara katılan Selçuk da takımdaki yerini alabilir.

Yabancı kontenjanı nedeniyle forvet ve orta alandaki tercihlerini değiştirebilecek olan teknik direktör Aykut Kocaman'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında sahaya sürmesi beklenen olası 11 şöyle:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Emre, Cristian (Selçuk), Caner (Stoch), Alex, Semih (Güiza)

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

6 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Maç öncesi Fenerbahçe'de 6 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Ligde 3'er sarı kartları bulunan Emre, Caner, Cristian, Gökhan Gönül, Yobo ve Özer, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında görev alıp 1'er kart daha görmeleri durumunda, 32. haftada deplasmanda Kardemir Karabükspor ile yapılacak maçta cezalı duruma düşecek.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0