MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3631
EURO
34.9444
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fenerbahçe'de eksikler can sıkıyor

F.Bahçe, Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sakatlıkları bulunan 5 futbolcu katılmadı.
01.12.2010 10:31

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor ile oynayacağı Süper Lig maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana kondisyon çalışmalarıyla başlayan sarı-lacivertli futbolcular, pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.
Basın mensuplarına kapatılan antrenmanın son bölümünde ise sarı-lacivertliler taktik çalışması yaptı.

Bu arada çift kale maç sırasında Gökhan Ünal hafif bir sakatlık geçirdi. Gökhan, sahada yapılan tedavisinin ardından çalışmaya devam etti.

-5 FUTBOLCU KATILMADI-

Antrenmana sakatlıkları bulunan 5 futbolcu katılmadı.

Boynunda ağrı bulunan Yobo, sol üst yan adalesinde darbeye bağlı ödem oluşan Gökhan Gönül, sol arka üst adalesinde çekme olan Volkan ve sol alt arka adalesinde ödem oluşan Dia antrenmanda yer almadı. Dia'nın MR'ının çekileceği ve durumunun bundan sonra netlik kazanacağı bildirildi.

Almanya'da tedavi süreci devam eden Özer'in de katılmadığı antrenmanda, Güiza fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı özel bir çalışmaya tabi tutuldu.

Fenerbahçe A2 Takımı'ndan dönen genç futbolcular Okan Alkan, Hasan Erbey ve Berk Elitez ise dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptı.

Sarı-lacivertliler. Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0