MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3273
EURO
35.0707
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fenerbahçe'den UEFA açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden bugün UEFA merkezinde yapılan görüşme ile ilgili bilgi verdi.
04.12.2015 16:49
Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

Bugün Türkiye saati ile 12:00’de, UEFA’nın Nyon’da bulunan merkez binasında, Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri ve profesyonelleri, kulübümüzün mevcut finansal durumu ve planlamasıyla ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi’nin başkan ve üyeleri ve UEFA İdari Yönetim Komitesi Üyelerinin de katıldığı toplantı, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Sunum sırasında ayrıca, UEFA görevlilerine yöneticilerimiz tarafından bir çalışma dosyası da sunuldu.

UEFA’nın ilgili birimleri, sunulan bu çalışma dosyasını önümüzdeki dönemde inceleyecek. Süreç ve aşamalarla ilgili ise gelişmeler, tarafımızdan kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Şekip Mosturoğlu gitmişti

Bilindiği üzere UEFA, Finansal Fair Play kuralları çerçevesinde Fenerbahçe'ye geçtiğimiz aylarda davette bulunmuştu. Fenerbahçe adına hukuk işlerinden sorumlu yönetici asbaşkan Şekip Mosturoğul ile kulüp profesyonelleri bugün İsviçre'ye gitmişti.

Fenerbahçe heyeti, resmi açıklamasında da belirttiği gibi finansal hareketleriyle ilgili olarak UEFA yetkililerine bilgi vermişti.

Sarı-Lacivertli kulüp, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na da bildirim yaparak, UEFA'ya yaptığı sunumun detaylarını paylaştı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0