MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fenerbahçe'ye 3 dünya yıldızı!

Fenerbahçe yönetimi transferdeki stratejisini tamamen değiştiriyor
18.01.2016 02:55

Ara transfer döneminde sessizliğini koruyan Fenerbahçe'nin, sezon sonu için de strateji değiştirdiği öğrenildi.

Mali kriterler nedeniyle UEFA'nın kontrolü altında olan kulüp, bu sıkıntıyı aşmak için bonservissiz oyunculara yönelecek. Geçen yaz önemli yıldızları kadrosuna katan ve 40 milyon Euro civarında bonservis bedeli ödeyen sarı-lacivertliler, bu sistemi değiştiriyor.

Fenerbahçe yine kaliteden ödün vermeyecek ancak bu kez bonservisi olmayan yıldızlara yönelecek. Sarılacivertliler sezon sonu sözleşmesi bitecek bazı dünya yıldızları için şimdiden çalışmalara başladı. Bu isimlerin başında Valencia'nın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli geliyor.

Fenerbahçe'nin Ağustos'ta da gündemine gelen Feghouli, sezon sonu serbest kalıyor. Cezayirli futbolcu için Fenerbahçe en ciddi talip olarak gösteriliyor.

1 TEMMUZ'DA SERBESTLER

İspanya'da takip altında tutulan bir başka yıldız ise Sevilla'nın Arjantinli orta saha oyuncusu Ever Banega...

27 yaşındaki oyuncu tıpkı Feghouli gibi sezon sonunda bedelsiz olarak istediği takıma imza atabilecek. Meireles'le yolları ayırmayı planlayan sarılacivertlilerin ilk hedefi Banega olacak. Hücuma bir takviye daha yapması beklenen Fenerbahçe'nin bu bölge için takip altında tuttuğu isim ise Ezequiel Lavezzi. Arjantinli hem kanatta hem de santrforda görev yapabiliyor. Lavezzi de 1 Temmuz 2016 itibariyle serbest kalacaklar arasında.

SOFİANE FEGHOULİ

Sofiane Feghouli, Cezayir Milli Takımı'nın yıldızı konumunda. Valencia'da sağ kanatta hücuma yönelik olarak oynayan Feghouli, ara paslarının yanı sıra sürpriz kafa golleriyle de dikkat çeken bir isim. Savunması da güçlü bir isim olan 26 yaşındaki Cezayirlinin sözleşmesi bitiyor.

EVER BANEGA

Ever Banega, forvet arkası bölgesindeki öldürücü driplingleriyle tanınıyor. İyi de bir pasör olan Banega, orta sahanın merkezinde de oynayabiliyor. Sevilla'da kendini tekrar bulan 27 yaşındaki oyuncu, bu sezon oynadığı 22 maçta 5 gol, 2 asistle oynadı.

EZEQUİEL LAVEZZİ

PSG'nin Napoli'den 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında aldığı Ezequiel Lavezzi, forvet hattındaki yıldız rakiplerine karşı varlık gösteremese de yetenekli bir isim. Top tutma ve orta yapma becerisiyle dikkat çeken 30 yaşındaki Arjantinli, ayrıca başarılı bir duran top kullanıcısı olarak dikkat çekiyor.

İSTANBUL HABER AJANSI

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0