MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3237
EURO
35.1719
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fenerbahçe'ye bir kral daha: Aatif Chahechouhe

Aatif Chahechouhe ile anlaşan Sarı- Lacivertliler, Sivasspor’la da el sıkıştı. Van Persie ve Fernandao’nun ardından kadrosuna yeni bir gol kralı kazandıracak olan Fenerbahçe, önümüzdeki günlerde Faslı yıldızla 3 yıllık sözleşme imzalayacak.
09.06.2016 10:08
Şampiyonluğu ve kupayı kaçırdıktan sonra sancılı bir döneme giren Fenerbahçe’de ilk olarak teknik direktör Vitor Pereira ile ‘devam’ kararı çıkmış, ardından da transfer çalışmaları başlamıştı. Trabzonspor, Osmanlıspor ve Bursaspor’dan önemli teklifler almasına rağmen “Önceliğim Fenerbahçe” diyen Aatif ile her konuda anlaşan Sarı-Lacivertliler, Sivasspor’la da el sıkıştı.

2-2.5 milyon Euro...

Başkan Aziz Yıldırım’ın bizzat Yiğidolar’ın patronu Mecnun Otyakmaz ile İstanbul’da görüştüğü ve kendisini ikna ettiği öğrenildi. Para artı takas teklifiyle Aatif’ın bonservisini alacak Fenerbahçe’nin nakit olarak 2-2.5 milyon Euro civarı bir rakam ödemesi bekleniyor. Takasta ise Hakan Çinemre ve Ramazan Civelek gibi genç oyuncular kiralık gönderilecek.

17 golle başarmıştı

2013-2014 sezonunda ligde rakip fileleri 17 kez havalandıran Aatif gol kralı olmuştu. Hücum hattının her bölgesinde görev yapabilen Faslı futbolcunun transferiyle, Van Persie ve Fernandao ile birlikte Fenerbahçe’nin kadrosundaki gol kralı sayısı 3’e çıkacak. Kulübü küme düşmesine rağmen çıktığı 33 maçta 12 kez gol sevinci yaşayan Aatif, önümüzdeki günlerde 3 yıllık sözleşmeye imza atacak ve resmen Fenerbahçeli olacak.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0