MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5821
EURO
34.8207
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

FENERBAHÇE'YE GOL SÖZÜNÜ VERDİ

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği ve şu anda 20 golü bulunan Mbaye Diagne, sarı-kırımızılı yöneticilere Kadıköy'de Fenerbahçe'ye gol sözü verdi.
Galatasaray, zayıf yanı olan santrfor bölgesindeki eksikliğini Süper Lig'in gol kralı konumundaki Mbaye Diagne ve Yunan golcü Kostas Mitroglou ile giderdi.


Ankaragücü ve Göztepe maçlarına santrforsuz çıkan Galatasaray artık çift santrforla bile sahaya çıkabilecek.
 
Sezonun ilk yarısında Kasımpaşa formasıyla ligdeki birçok takımdan fazla gol atıp 20 gole ulaşan ve açık ara gol krallığına koşan Diagne özellikle camiaya çok büyük güven veriyor.

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Mbaye Diagne, hayallerine kavuştuğunu söyledi.
 
Sezonun ilk yarısında 20 gol kaydeden Senegalli futbolcu, geçen sezon Gomis'in 29 golle aldığı "En çok gol atan yabancı futbolcu" unvanını eline geçireceğini söyledi. Gomis'e en az 30 gole ulaşma konusunda söz verdiğini beliren Diagne "Kırka da ulaşabilirim" dedi.

Galatasaray ikinci başkanı Abdürrahim Albayrak'ın ofisinde sarı-kırmızılı formayı sırtına geçiren Diagne, tecrübeli yöneticiye Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yıkacağını söyledi.

Albayrak, Diagne'den bu konuda söz isterken, yıldız golcü "Fenerbahçe'yi bana bırakın. O maçı sabırsızlıkla bekliyorum" ifadesini kullandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0