MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.336
EURO
35.1296
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fenerbahçe'ye muhteşem 3'lü!

Bonservisi elinde olan isimleri listenin en başına koyan sarı-lacivertliler, Gregory van der Wiel ve Neustadter’i bitirme aşamasına geldi. Belçika ekibi Oostende ile mukavelesi devam eden Lukaku içinse indirim bekleniyor.
20.06.2016 16:24
Transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Fenerbahçe’de savunma hattı belli oldu. Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Bruno Alves’in takımdan ayrılmasından sonra yeni bir defans kurmak için düğmeye basan sarı-lacivertli yönetim, yaptığı çalışmalarda önemli yol katetti.

Sağ beke Paris Saint-Germain forması giyen Gregory van der Wiel ile görüşen yönetim, sol bek için Jordan Lukaku, stoper için de Schalke ile sözleşmesi biten Roman Neustadter’in transferini bitirme noktasına geldi. Kjaer’in merkezde görev yapacağı savunma hattının bu üç oyuncunun gelişi ile tamamlanacağı öğrenildi.

UEFA ile yapılan anlaşma sebebiyle bonservisi elinde bulunan oyunculara yönelen yönetim, Van der Wiel ve Neudstater için bonservis bedeli ödemeyecek. Wiel’in transferinde küçük pürüzlerin kaldığı bildirilirken, Schalke ile mukavelesi tamamlanan Roman Neudstater için de EURO 2016’nın sona ermesi bekleniyor. Rus Milli Takımı ile EURO 2016’da mücadele eden futbolcunun turnuva sonrası imza atacağı öğrenildi.

Belçika’da Oostende forması giyen Lukaku’nun ise kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunduğu için bonservis bedelinde indirim hedefleniyor. Belçika Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonası kadrosunda bulunan 22 yaşındaki futbolcu Fransa’da henüz maça çıkmadı.

Paris Saint Germain’de dört sezondur forma giyen Gregory van der Wiel toplamda 133 maça çıktı. Tecrübeli oyuncu 5 kez rakip ağları havalandırmayı başarırken 20 sarı, 1 kırmızı kart gördü.

İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0