MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5753
EURO
34.7711
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fenerbahçe'yi bekleyen tehlike!

Fenerbahçe, Molde maçında yaşanabilecek olası bir disiplin ve güvenlik ihlalinde, Avrupa kupalarından men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.
16.09.2015 14:04

 Fenerbahçe Kulübü, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 17 Eylül Perşembe günü Norveç'in Molde takımı ile oynanacak maç öncesi, sarı-lacivertli taraftara önemli bir uyarıda bulundu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, sarı-lacivertli takımın, 2012-2013 sezonundaki maçlarda yaşanan disiplin ve güvenlik ihlalleri sebebiyle çok ciddi yaptırım ve para cezalarına maruz kaldığı, bu ihlaller nedeniyle verilen ihraç kararının, benzer olayların bir daha yaşanmaması koşuluyla ertelendiği hatırlatıldı.

Molde maçında yaşanabilecek herhangi bir disiplin ve güvenlik ihlalinde, takımın, Avrupa'dan men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalacağı vurgulanan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:
"Unutulmamalıdır ki sporun ruhuna aykırı yaşanabilecek olan herhangi bir saha olayında, kulübümüz maddi ve manevi anlamda büyük bir zarara uğrayacaktır. Konu ile ilgili taraftarlarımızın hassasiyet göstermelerini ve yalnızca takımımıza destek olmalarını önemle rica ederiz."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0