MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3373
EURO
34.9482
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fener'de bu takas konuşuluyor

Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, Başkan Yıldırım'la buluştu..
01.12.2010 15:33

Üstüntaş "Bizim için Beşiktaş defteri kapandı. Fatih Fener'e gelebilir" dedi.

Süper Lig'de tüm takımlar ocak ayında başlayacak ara transfer öncesinde kadrolarını güçlendirmek için harekete geçerken, Fenerbahçe ve Beşiktaş cephesindeki hareketlilik diğer takımlardan çok daha fazla gibi görünüyor.

SÜRPRİZ BULUŞMA

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'in "Defterden sildim" dediği Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün sürpriz bir şekilde bir araya geldiği haberi gündeme bomba gibi düştü.

TEKKE DE İSTİYOR

Görüşmede menajer Özcan Üstüntaş'ın, "Fatih Tekke için Beşiktaş defteri kapanmıştır. Schuster'in son açıklamasından sonra artık geri dönüş imkansız. Fatih futbol oynamak istiyor ve Fenerbahçe'ye gelmeye hazır" ifadesini kullandı. Başkan Yıldırım'ın da Beşiktaş'la görüştüğü haberini aldığı Güiza'yı Fatih Tekke transferinde takas edebileceklerini Üstündağ'a ilettiği ancak bu konuyu teknik direktör Aykut Kocaman'a danışmaları gerektiğini söylediği de gelen haberler arasında.

SÖZ KOCAMAN'DA

Aykut Kocaman bu takasa sıcak bakarsa Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki görüşmeler önümüzdeki hafta içinde start alacak.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0