MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

FENER'İN GALİBİYET SERİSİ SONA ERDİ

Hakem Ulusoy’a küfür eden Soldado, direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Isla sarı kart cezalısı olurken, Tolgay da maç bittikten sonra kırmızı gördü
Süper Lig'in ikinci yarısına ikide iki yaparak başlayan Fenerbahçe zorlu maçta Kayserispor ile deplasmanda karşılaştı. Soldado'nun 45+2. dakikada kırmızı kart görmesiyle maçın 2. yarısında 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Fenerbahçe, 87. dakikada Kravets'in golüne engel olamayınca sahadan 1-0 yenik ayrıldı.
 
Sarı Lacivertli ekibin 2 maçlık galibiyet serisi böyle son buldu.

Mücadelenin 7. dakikasında neredeyse her faul sonrası oyuncular arasında elektriklenmeler yaşadı. Şimdi de Soldado ile Şamil tartıştı. Hakem Alper Ulusoy, yerdeki Soldado'ya müdahalede bulunan Şamil Çinaz'ı uyardı.

15. dakikada Fenerbahçe'nin Mehmet Ekici'yle sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Ayew kafayı vurdu, rakip savunmaya da çarpan top üstten dışarı çıktı. Bu dakikaya kadar maç daha çok orta alan mücadelesi şeklinde geçti.

Kayserispor, Fenerbahçe karşısında ilk 25 dakikada 8 faul yaptı. 5'i Mensah'a ait. Mensah, 25. dakikada Tolgay ile girdiği ikili mücadelede Alper Ulusoy'un faul kararına tepki gösterdi.

30. dakikada Fenerbahçe çok adamla geldi. Sağ kanattan Dirar'ın ortasına ön direkte Soldado hareketlendi ancak savunma araya girip topu kornere yolladı.

Maçın 37. dakikasında Isla hakeme tepki olarak alkışlayınca sarı kartla cezalandırıldı. Bu kartla Fenerbahçe'de Isla gelecek hafta cezalı duruma düştü.

41. dakikada Fenerbahçe'nin etkili isimlerinden Dirar sağ taç çizgisi önünden ortasını yaptı, ön direkte Soldado'nun dokunduğu top kaleci Lung'da kaldı.

Mücadelenin 42. dakikasında Fenerbahçe'de Mehmet Ekici orta alanda Şamil'le ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Onun tedavisi için sağlık görevlileri geldi. Mehmet Ekici'nin tedavisi tamamlandı, oyun kaldığı yerden devam etti.

Maçta dakikalar 44'ü gösterdiğinde Deniz Türüç'ün pasıyla savunma arkasına sarkan Kravets, Volkan'ı da çalımladı ancak kaleye vurmak yerine topu çekince pozisyonun bitmesini bekleyen yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)
 
50. dakikada organize gelişen Kayserispor atağında Chery ile duvar pası yapan Şamil’in şutunda top kaleci Volkan’da kaldı.
 
55. dakikada Fenerbahçe atağında Moses topu savunmanın üstünden Jailson ile buluşturdu. Bu oyuncunun kaleci Lung ile karşı karşıya yaptığı vuruşunda Lung topu kornere çeldi.
 
62. dakikada Deniz Türüç’ün sağ taratan yaptığı ortaya defansın önünde yükselen Kravets kafa ile Umut’a aktardı. Tecrübeli oyuncu düzgün bir kafa vuruşu ile topu Volkan’ın üzerinden ağlara gönderdi. VAR uyarısı ile pozisyonu inceleyen Alper Ulusoy, Kravets’in faul yaptığı gerekçesi ile verdiği gol kararını iptal etti.
 
74. dakikada gelişen Kayserispor atağında Mensah’ın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta top az farkla auta gitti.
 
86. dakikada Eljif Elmas’ın kaybettiği top ile sol kanattan gelen Chery’nin arka direğe düzgün ortasına iyi yükselen Kravets, topu sert bir kafa vuruşu ile ağlarla buluşturdu. 1 - 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0