MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.529
EURO
34.865
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fener'in rakibi Lokomotiv Moskova

F.Bahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Moskova'da Lokomotiv'e konuk. Hedef ilk maçtaki 2-0'ı koruyup, son 16'ya kalmak
25.02.2016 14:02
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında bu akşam Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımına konuk olacak. Kadıköy'deki ilk maçı 2-0 kazanan sarı-lacivertliler, tur için yeterli skoru alarak, adını son 16'ya yazdırmaya çalışacak. Lokomotiv Stadı'ndaki karşılaşmayı Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Kanarya'da 4 eksik var. Kırmızı kart cezası devam eden Diego ile sakatlıkları bulunan Meireles, Ba ve Markovic, Lokomotiv karşısında forma giyemeyecek. Bruno Alves ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Portekizli oyuncu bu akşam da sarı kart görürse, tur atlamaları halinde son 16'daki ilk maçta forma giyemeyecek. 

Tek farklı yenilse bile turu geçiyor
F.Bahçe, Lokomotiv Moskova karşısında alacağı her türlü beraberlik ve galibiyette tur atlayacak. Tek farklı yenilgilerde de turu temsilcimiz geçecek. Sarı-lacivertliler gol atması durumunda, iki farklı yenilgide bile adını son 16 takım arasına yazdıracak. Karşılaşmanın 90 dakikasını Lokomotiv 2-0 üstün tamamlarsa maç uzatmalara gidecek. Lokomotiv'e tur için en az 3 fark gerekiyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0