MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5971
EURO
34.7998
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

FERNANDO ÇOK GÜZEL MAÇ OLACAK

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Fernando, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda karşılaşacakları Benfica maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Fernando, şöyle konuştu:

" Çok güzel bir maç olacak. Biz de Benfica maçı için en iyi şekilde analizimizi yaptık. Zor bir maç olacak. Kendi gücümüzü de biliyoruz. İyi bir sonuçla ayrılacağız.

Bizim oyun mantalitemiz geriden oyun kurmaya yönelik. Böyle stoperlerin olması bizim için avantaj.Maçta iki stoperimizin de oyun kurması bize yardımcı olacaktır.

Bizi çok önemli bir maç bekliyor. Sadece benim için değil bütün takım için ekstra motivasyon var.Taraftarımızla beraber güzel bir maç geçirmek istiyoruz.

Mutlaka zor geçecek. Benfica kaliteli bir takım ama biz neler yapabileceğimizi biliyoruz. Bizim en büyük artımız muhteşem taraftarla birlikte mücadele etmek olacak. En iyi sonucu almak istiyoruz.

Benfica'nın aldığı ciddi bir skor. Benfica bu skordan bağımsız olarak kaliteli bir takım. Felix iyi bir performans gösteriyor ama sadece o değil başka tehlikeli oyuncuları da var. Tedbirlerimizi alacağız.

Şu anki durumlara bakılırsa Porto biraz daha önde görünüyor ama kimse Benfica'yı küçümsemesin. Şu anda da iyi bir dönem geçiriyorlar. Biz de çıkıştayız ve bunu yansıtmak istiyoruz."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0