MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

FİKRET ORMAN , FUTBOLUN BAŞINA GEÇ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 'düşünmediğini' söylese de hem Kulüpler Birliği'nin hem siyah-beyazlı camianın çoğunluğu Orman'ın futbolun başına geçmesini istiyor.
Yıldırım Demirören'in istifası sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'nın kim olacağı merakla beklenirken, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman şimdiden adaylar arasında gösteriliyor.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Daha önce TFF Başkanlığı gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Orman'a ciddi bir şekilde 'Aday ol' baskısı var. En büyük teşvik ise Orman'ın başkanlığını yürüttüğü Kulüpler Birliği'nden geliyor.

Süper Lig kulüplerinin başkanlarının çoğunluğunun, icraatlarından çok memnun olduğu Orman'a federasyon seçimlerinde destek vermeye hazır olduğu öğrenildi. Orman'ın hem 7 yıllık kulüp tecrübesi var hem de yurt dışı bağlantıları kuvvetli.

Fikret Orman sürprizi! 'Futbolun başına geç'
ÇEBİ ADAY OLURSA

Beşiktaş'ın mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimine hazırlanan Orman, kongre üyelerine "Bana destek vermezseniz aday olmam" demişti.

Geçtiğimiz dönemde ikinci başkanlık görevini yürüten ve camianın önemli çoğunluğunun destek vermeye hazır olduğu Ahmet Nur Çebi'nin aday olması durumunda Orman'ın geri adım atabileceği de kulislerde konuşuluyor. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın başkan adaylarından Hürser Tekinoktay'ın "TFF Başkanlığı için Fikret Orman'ı destekleriz" şeklindeki açıklaması da camiadan büyük destek görmüştü.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0