MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3319
EURO
35.1426
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fikret Orman: Şampiyonluğumuz tarihi bir başarıdır

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Üç yıldır stadı olmadan mücadele eden, son üç maçı hariç her maçını deplasmanda oynayan bir takımın şampiyonluk ipini göğüslemesi, tarihe geçecek bir başarıdır" dedi.
04.06.2016 17:50
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig’de geride kalan sezonu şampiyon bitirerek önemli bir başarı elde ettiklerini belirtti.

Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün resmi dergisinin haziran ayı sayısındaki yazısında, sıkıntılar ve güçlüklerle dolu günlerin ardından, Beşiktaş’ın önünde güneşli günler olduğunu vurgulayarak, "Üç yıldır stadı olmadan mücadele eden, son üç maçı hariç her maçını deplasmanda oynayan bir takımın şampiyonluk ipini göğüslemesi, tarihe geçecek bir başarıdır. İnanıyorum ki bugünler camiamızda bir dönüm noktası ve gelecek daha güzel günlerin miladı olacaktır. Geçen sezon kıl payı kaçırdığımız kupayı, bu sezon anamızın ak sütü gibi müzemize kazandırdık" değerlendirmesinde bulundu.

Teknik direktör Şenol Güneş başta olmak üzere şampiyonlukta emeği geçenlere teşekkür eden Orman, şu ifadeleri kullandı:

"Dünyada bir ilki başaran, başta teknik direktörümüz olmak üzere, bütün teknik heyeti ve oyuncularımızı kutluyorum. Büyük zorluklara katlanan futbolcu kardeşlerimizin hepsinin alnından öpüyorum. Zor günlerde her türlü kararda benimle hareket eden yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, gecesini gündüzüne katarak ellerinden gelenin daha fazlasını yapan fedakar kulüp çalışanlarımıza da şükranlarımı sunmak istiyorum. Bu şampiyonluk, bizimle tüm zorluklara katlanan, her daim desteğini esirgemeyen, rakiplerimiz boş statlara oynarken yağmurda, çamurda, karda, kışta gittiğimiz her stadı dolduran büyük Beşiktaş taraftarına armağan olsun."

Dünya kulübü olma hedefiyle çalışmalarına ve projelerine devam edeceklerini aktaran siyah-beyazlı kulübün başkanı Orman, "Büyük hedefleri kovalarken de tarihimizden aldığımız duruşumuzu asla bozmayacağız. Hak, adalet, centilmenlik, mütevazılık kavramlarını unutmadan aynı inanç ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz" şeklinde görüş bildirdi.

İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0