MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5591
EURO
34.7092
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

FORVET TRANSFERİ GÜNDEMDE YOK

Comolli, “Oyuncularla ilgileniyoruz. Teknik olarak bu konuyla ilgili başka açıklama yapamayacağım.” demekle yetindi.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, TRT Spor’a konuştu. Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli 4 bölgeye transfer yapmayı düşündüklerini belirtti. Deneyimli futbol adamı forvet almayacaklarını da söyledi. 

Fenerbahçe’deki görevinin başında olduğunu söyleyen Comolli, "Transfer çalışmalarına devam ediyorum. Sadık Çiftpınar’ın imzası sırasında yurt dışındaydım. O gün 2 transfer görüşmesi yapıyordum. Fotoğraf içerisinde bu yüzden olamadım. Bu durumu speküle ettiler. Sadık’ın transferini ben bitirdim. Transferi bitirdikten sonra İstanbul’dan ayrıldım.” dedi. 

"FORVET TRANSFERİ GÜNDEMDE YOK"
Forvet transferi yapmayacaklarını açıklayan Fransız sportif direktör, “Başka mevkilerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Sol bek, kanat oyuncularI ve orta saha ile ilgili girişimlerimiz devam ediyor.” sözleriyle 4 bölgeye transferin gündemlerinde olduğunu kaydetti. 

‘SERDAR AZİZ VE TOLGAY ARSLAN İLE İLGİLENİYORUZ’
Galatasaray ile yollarını ayıran ve ismi Fenerbahçe ile anılan Serdar Aziz ile Beşiktaşlı Tolgay Arslan konusunda da olumlu konuşan Comolli, “Oyuncularla ilgileniyoruz. Teknik olarak bu konuyla ilgili başka açıklama yapamayacağım.” demekle yetindi. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0