MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Frank Rijkaard yönetime rest çektİ

Galatasaray'ın Hollanda'daki kampının ilk gününde Rijkaard ile Adnan Sezgin arasında yaşanan tartışma keyifleri kaçırdı.
13.07.2010 10:57

 

Sarı-kırmızılı ekibin Hollanda'daki kampının ilk gününde yaşanan tartışma keyifleri kaçırdı. Rijkaard, Adnan Sezgin'e "Sezon başlayacak. Söz verdiğiniz transferler gelmedi" diyerek masayı terk etti.

Sabah'ın haberine göre: İstanbul'dan uzakta sakin ve huzurlu bir hazırlık kampı için Hollanda'nın Horst kasabasını seçen Galatasaray, kendi içinde huzuru bulamıyor.

Kampın ilk gününde sabah antrenmanı sonrası sarı-kırmızılıların kaldığı Parkhotel Horst'un terasında bir araya gelen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve teknik direktör Rijkaard arasında yaşanan gerilim güne damgasını vurdu. 

İşte Rijkaard'ın masayı terketmesine kadar varan tartışmada yaşananlar: Hollanda'daki ilk idmanın ardından yardımcısı Neeskens ile birlikte transfer görüşmeleri hakkında Adnan Sezgin'den bilgi almak isteyen Rijkaard, otelin terasında buluştu. 

Cana dışında verdiği listeden hiçbir ismin kampa katılmaması dolayısı ile gergin olduğu gözlenen tecrübeli teknik adam, Sezgin'e "Neredeyse sezon başlayacak. Hala beklediğim futbolcular imza atmadı. Bu böyle olmaz. Bana verdiğiniz sözleri tutun" diyerek, serzenişte bulundu.

NEESKENS ÇABALADI AMA...

Hollandalı teknik adamdan bu sert ifadeleri duymayı beklemeyen Sezgin, cevap vermeye hazırlanırken, Rijkaard'ın masayı terketmesi ve odasına gitmesi dikkat çekti. Rijkaard'ı masada kalması için çabalayan ancak başarılı olamayan Neeskens de Sezgin'in yanından ayrıldı.

HANİ VERDİĞİN SÖZLER

Süper Lig'in başlamasına 33 gün kala yabancı transerinde Cana dışında yol alamayan Galatasaray yönetimi, hocası Rijkaard'ın sabrı taştı. Hollandalı teknik adam, Üstünel'in istifası sonrasında transferin tek yetkilisi olan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile yaptığı toplantıyı sinirli bir şekilde terk etti.


 5 yabancı alacağız" diyen yönetime tepkili olan Rijkaard, "Lig başlamadan önce Avrupa Ligi ön elemesinde maç yapacağız. Fenerbahçe ile de hazırlık maçı planladınız. Elimde Baros ve Cana dışında yabancı yok.Yabancı transferini bir an önce bitirin" dedi ve masadan kalkarak odasına gitti.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0