MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5815
EURO
34.6471
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Futbolda namağlup 3 takım kaldı

Profesyonel futbol liglerinde mücadele eden takımlar arasında yenilgi yüzü görmeyen sadece 3 takım kaldı.
25.11.2010 17:40

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Elazığspor ile Beyaz Grup'ta yer alan Bandırmaspor, ligde namağlup liderliklerini sürdürürken, 3. Lig 3. Grup'ta yer alan Beylerbeyi ise hiç yenilgisi olmamasına karşın lig maratonunu 3. sırada sürdürüyor.

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Elazığspor, lige Türk Telekomspor'u deplasmanda 1-0 yenerek galibiyetle başladı. Elazığspor ikinci hafta kendi sahasında konuk ettiği Dardanelspor'u da aynı skorla geçmeyi başardı.
İki galibiyetin ardından uzun süre beraberlik sürecine giren Elazığspor, Ofspor ile 1-1, Adana Demirspor ile 1-1, Eyüpspor ile 2-2, Pursaklarspor ile 1-1 berabere kalarak ligin ilk 6 haftasında 10 puan toplayabildi.

Ligin 7. haftasında tekrar çıkışa geçen Elazığspor deplasmanda Fethiyespor'u 2-1, sahasında Pendikspor'u 3-0 yenerek moral buldu. Ancak bu galibiyetler Konya Torku Şekerspor ile deplasmanda alınan 1-1'lik beraberlikle devam edemedi. Ancak bu beraberlik, üst üste gelecek galibiyetlerin başlangıcı oldu.

Elazığspor 10. haftada Balıkesirspor'u 2-1 yenmeyi başardı. Ardından deplasmanda 1461 Trabzonspor'u 5-1, sahasında da Belediye Vanspor'u 5-0 yenen Elazığspor, bu galibiyetin ardından liderlik koltuğuna oturdu.

Elazığspor, son karşılaştığı Tokatspor'u da sahasında 1-0 yenerek ligin 13. haftasında 8 galibiyet, 5 beraberlik 29 puanla 11. haftada ulaştığı liderliğini korumayı sürdürüyor. 26 kez rakip fileleri havalandıran Elazığspor, kalesinde 9 gol gördü.

Elazığspor Basın Sözcüsü Nafiz Koca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 26 Eylül 2009'da göreve gelmelerinin ardından ligde kalma amacıyla girdikleri mücadeleyi başarıyla sürdürerek ligde kalmayı başardıklarını anımsattı.

Sportif başarıların yanı sıra kurumsallaşma adına da büyük ilerleme kaydettiklerini belirten Koca, şöyle konuştu:

''Bir zamanlar sporcularının şortlarına ve formalarına kadar haciz konulan takımken bugün lisanslı ürünlerini Elazığ halkına sunan bir mağazanın sahibi Elazığspor Kulübü... Daha düne kadar stadyumlarda seyircisiz oynayan bir takımken şimdilerde taraftar kitlelerinin yoğun tezahüratlarıyla karşılaşmalarını gerçekleştiren bir kulübüz. Bütün bunları yönetimin kararlı çalışmaları, şeffaf ve hesap bilirliği sayesinde elde ettik. Hedefimiz Bank Asya Ligi'ne çıkmak, çıkacağız.''

Koca, bu hafta oynayacakları Kocaelispor deplasmanından da galip dönerek başarılarını devam ettirmek istediklerini söyledi.

-BANDIRMASPOR-

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Bandırmaspor, 24 maçtır yenilmezken, bu sezon çıktığı 14 maçın 9'undan galibiyet, 5'inden beraberlikle ayrıldı.

Türkiye liglerinde Elazığspor ile birlikte yenilmezlik unvanına sahip olan Bandırmaspor, Beyaz Grup'ta en yakın rakibinin 4 puan önünde 32 puanla lider bulunuyor.

Beyaz Grup'ta 6 golle en az gol yiyen takımlar arasında da lider olan Bandırmaspor, 24 maçtır yenilmezken, bu sezon çıktığı 14 maçın 9'undan galibiyet, 5'inden beraberlikle ayrıldı. Başarılı Bandırma ekibi, 14 maçta rakip fileleri 25 kez havalandırdı.

Kalan 3 maçını da kazanarak ilk yarıyı 41 puanla lider bitirmeyi hedefleyen bordo-beyazlı takımın teknik direktörü İsmail Ertekin, bu başarıyı camia olarak kenetlenmeye bağladı.

İlk yarının son 3 maçından 2'sini deplasmanda yapacaklarını ifade eden Ertekin, bu maçları 3'er puanla kapatmayı hedeflediklerini söyledi.

İkinci yarıdaki maçların 9'unu kendi sahalarında, 8'ini deplasmanda yapacaklarını belirten Ertekin, ''Bu avantajı iyi kullanmak istiyoruz. 71 puana ulaşan şampiyonluğu göğüsler. Hedefimiz şampiyonluğu kucaklayarak, Bank Asya 1. Türkiye Ligi'ne yükselmek. Bunu da başaracağımıza yürekten inanıyorum'' dedi.

NAMAĞLUP BEYLERBEYİ İSE 3. SIRADA

3. Lig 3. Grup'ta çıktığı 12 maçtan 5 galibiyet, 7 beraberlikle ayrılan Beylerbeyi ise namağlup olmasına karşın grubunda 3. sırada yer alıyor. Grubun lideri Gaziosmanpaşa'nın 8 galibiyeti, 2 mağlubiyeti, 2 de beraberliği bulunurken, 7 galibiyeti, 2 yenilgisi, 3 de beraberliği bulunan Sancaktepe Belediyespor, ikinci sırada yer alıyor. Beylerbeyi, ligde beraberlik rekorunu da elinde bulunduruyor.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0