MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5841
EURO
34.8312
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

G.Saray yönetimini istifaya çağırdı

Galatasaray Kulübü eski başkan adaylarından Yılmaz Toköz, sarı-kırmızılı kulübün mevcut yönetimini istifaya çağırdı.
26.11.2010 14:26

Yılmaz Toköz, Taksim Point Hotel'de düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray Kulübü'nün kötü yönetildiğini savunarak, ''105 yıllık Galatasaray tarihinin en kötü performansını sergileyen profesyonel futbol takımını kuran Galatasaray yönetimine sesleniyorum; kulübün menfaatini ön palana alarak, çekilip, tarihteki yerinizi alın'' dedi.

Sarı-kırmızılı yönetimin özellikle futbol takımının yapılanmasında önemli hatalar yaptığını ve bunun da başarısızlığı getirdiğini ileri süren Toköz, ''Yanlışlarına ilaveten son günlerde içlerinde gördüğümüz çatlak ve anlaşmazlıklar çok vahimdir. Bu gibi durumlardan tüm yönetim kurulu üyeleri tam sorumlu olmayabilirler. Ancak istifa gibi son derece şerefli bir müessese vardır, ki bazı liyakatli yöneticilerin bu yolu seçtiğini memnuniyetle görüyorum. Lütfen, taraftarlarımızın sembolü olan ve kulüple yaşıt 105 yaşındaki Fatma Nine'yi artık daha fazla üzmeyin ve sevgili kardeşim Özhan Canaydın'ın kemiklerini sızlatmayı bırakın'' diye konuştu.

Yılmaz Toköz, Galatasaray Kulübü'nün borcunun Özhan Canaydın döneminde 41 milyon lira olduğunu, şimdi ise borcun 262 milyon liraya yükseldiğini iddia ederek, bu konuda yönetimden bir açıklama beklediğini de dile getirdi.

Bundan sonra kulüp başkanlığına aday olmayı düşünmediğini anlatan Toköz, ancak, mevcut yönetime karşı aday çıkartmak için çalışmalarda bulunacağını sözlerine ekledi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0