MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3389
EURO
35.0963
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

G.Saray'da Ufuk korkuttu

Galatasaray'da çift kale maçta Burak Yılmaz'la çarpışan kaleci Ufuk tedbir amaçlı dinlendirildi. Omzunda ağrısı bulunan Muslera antrenmana katılmadı.
20.01.2014 15:42

Galatasaray, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da yaptığı kampla devam etti.

Serik ilçesine bağlı Belek turizm bölgesinde kamp yapan sarı-kırmızılılar, ikinci yarı hazırlıklarını teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Tamamı basına açık gerçekleştirilen antrenmanda Medical Park Antalyaspor ile dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçına ilk 11'de başlayan oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise fiziksel çalışmanın ardından antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma üzerinde durdu.

Sarı-kırmızılı futbolcular, antrenmanı dar alanda çift kale maçla tamamladı. Antrenmanda Mancini, taktik çalışma sırasında yeni transferlerden Salih Dursun'a uyarılarda bulundu. Mancini, çift kale maç sırasında ise sık sık oyunu durdurarak, futbolcuları uyardı. Bir önceki idman sonunda yapılan şut çalışmasında sol omzunda esneme ve zorlanma meydana gelen Fernando Muslera, tedavisinin ardından havuzda özel bir çalışmaya tabi tutuldu.

Sakatlıkları süren Gökhan Zan, tedavisinin ardından önce fizyoterapistler gözetiminde daha sonra kondisyoner eşliğinde takımdan ayrı özel çalıştırıldı. Tedavisinin ardından salonda kuvvete dayalı bir çalışma yapan Hamit Altıntop, daha sonra takımdan ayrı sahada çalıştı. Antrenmanın sonunda bir ikili mücadele esnasında Burak Yılmaz ile çarpışan Ufuk Ceylan ilk müdahalesinin ardından tedbir amacıyla antrenmanın son bölümünde dinlendirildi. Galatasaray, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında yarın öğleden sonra bir antrenman daha yapacak. Yarınki antrenmanla kampı tamamlayacak sarı-kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Elazığspor maçı için Elazığ'a gidecek. Galatasaray, maçın ardından İstanbul'a dönerek ikinci yarının ilk haftasındaki Gaziantepspor maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürecek.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0