MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.361
EURO
34.9354
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

G.Saray'ı 5 sene şampiyon yaparım

Galatasaray’ın üst üste aldığı başarısız sonuçlar taraftarını kahrediyor, sevenlerini üzüyor.
30.11.2010 10:03

Beşiktaş derbisini izleyen federasyon eski başkanı Haluk Ulusoy'a, "Ne olacak bu Galatasaray'ın hali?" diye soruldu. Yakın çevresi ise Ulusoy'un başkanlığı ile ilgili olarak nabız yokluyor...
Ulusoy'un ise dost sohbetlerinde yaptığı konuşmalarda "Başkanlığı düşünmüyorum. Ama ben olsam G.Saray'ı 5 sene üst üste şampiyon yaparım, bu garanti. 6'ncıyı ise bilemem" dediği belirtildi

Ligin 14. haftasında lider Trabzonspor'un 16 puan gerisinde kalan Cimbom'un alışılmışın dışındaki bu tablosuna üzülenlerden biri de Haluk Ulusoy.

Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy Galatasaraylılığı ile de bilinir. Oğlu Saffet Ulusoy da Sarı-Kırmızılı renklerin sevdalısıdır. Her ikisi de kongre üyesidir. Ulusoylar, Galatasaray'ın İstanbul'daki maçlarını Ali Sami Yen Stadı'ndaki localarından izler. Beşiktaş derbisini seyredenler arasında Haluk Ulusoy da vardı. Locasında sanatçılar Şahan Gökbakar ve Yavuz Bingöl, Hakan Şükür'ün kardeşi Gökhan Şükür başta olmak üzere birçok dostunu ağırladı. Maç öncesinde de sonrasında da herkesin sorusu aynıydı: Ne olacak bu Galatasaray'ın hali?

TARAFTARLAR ETRAFINI SARDI

Haluk Ulusoy'un yakın çevresindeki çoğu ismin tespiti de aynı yöndeymiş "Bu Galatasaray'ı siz düzlüğe çıkartırsınız..." Maç çıkışında da Galatasaraylı taraftarlar çevresini sarmış, "Bizi sen kurtarırsın başkan" diye tezahüratlar yapmış. Kısacası çevresindeki çoğunluk Galatasaray başkanlığı için Ulusoy'a ısrarcı davranıyor. Herkes bilir ki Haluk Ulusoy her zaman iddialıdır. İddialı konuşmayı sever. Son dönemlerde dostlarıyla yaptığı sohbetlerde de gündem sürekli Galatasaray olunca yine iddialı sözler sarf etmiş. Galatasaray başkanlığı için nabız yoklayanlara niyetli olmadığını, istemediğini ısrarla belirtmiş. Ama şunu da eklemiş: Başkan olsam Galatasaray'ı 5 sene üst üste şampiyon yaparım. Kimse Galatasaray'dan şampiyonluk alamaz. Bu garanti. Ama 6'ncıyı bilemem!

ULUSOY'DAN SATIRBAŞLARI

Ulusoy o dost sohbetinde Galatasaray'ın yönetimindeki krize de değinmiş, futbol takımıyla ilgili düşüncelerini de belirtmiş, Türkiye'nin Avrupa futbolunda aldığı başarısız sonuçları da dile getirmiş.

'Futbolcularda ruh yok'

"Rijkaard gitti de ne değişti? Hiçbir şey eskisinden farklı olmadı. Futbolcularda ruh yok. Bir futbolcunun sahada varını yoğunu ortaya koyması gerekir. Ama bu durum Galatasaray'da yok."

'İki başlılık olmaz'

"Yönetimde iki başlılık olur mu? Başkanın olduğu yerde 2. başkan çıkıp ilk fırsatta konuşmalar yapabilir mi? (Mehmet Helvacı'nın açıklamalarını kastediyor) Böyle düzen olur mu? Bu durum Galatasaray'ın örf ve adetlerine aykırı. Problemin varsa git başkanla konuş. Halledemiyorsan da görevi bırak. Bunlar baş başa konuşulur, sokağa dökülmez."

'Biz 7'nciydik bunlar 29'uncu'
"Bizim dönemimizde Türk futbolu dünya sıralamasında 7'nciydi, şimdi 29'unculuğa geriledik. Türk takımları bizim dönemimizde bu hallere düşmedi."

HT

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0