MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.314
EURO
35.1085
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

G.Saray'lı Baykal'dan Çarşı'ya destek

Galatasaray taraftarlığıyla bilinen CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, olaylı derbiyle ilgili Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'ya destek verdi.
26.09.2013 12:58

CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya eski İl Başkanı Özer Ülken'in oğlu Efe Ülken'in hukuk bürosu açılışına katıldı.

OLAYLI DERBİ YORUMU

Başkanı Deniz Baykal, Beşiktaş- Galatasaray derbisinde taraftarın sahaya girmesiyle çıkan olaylar ve ardından yapılan siyasi değerlendirmelere yönelik soruya ise, "Spora siyaset karışması daima eleştirilmiş ve yanlış bulunmuştur? karşılığını verdi. Bu konuda özel bir duyarlılık içinde bulunmaya ihtiyaç olduğunu kaydeden Baykal, maçın tatil edilmesine ulaşan müdahalenin çok üzüntü verici ve acı tablo olduğunu söyledi. Deniz Baykal, "Son derbide olayın sportif aşırılıklardan sportif eylemciliklerden öte bir arayışla da ilgili olduğuna dair değerlendirmeler yapılıyor. Bunun aydınlığa kavuşturmamız lazım? diye konuştu. Sporda aşırılıkların yanlış olduğunu, yasal tedbirlerle engellenmesi gerektiğinin altını çizen Baykal, şunları söyledi: "Bazen spor ötesi planlamalarla, spor ötesi ihtiyaçlarla sahalara müdahaleler yapıldığını, organizasyonların gerçekleştirildiği iddiaları ortaya atılıyor. Bu son durumda da bu iddiayı görüyoruz. Sessiz kalmak mümkün değil, aydınlığa kavuşturulması lazım. Beşiktaş taraftar camiası bütün kulüplerin taraftarlarının nezdinde de saygı kazanmış, çok özel, sporcu niteliği olan taraftar grubudur. Bunların bazı organizasyonlarla etkilenmeye çalışılması görüntüsü düşündürücüdür. İbret ve üzüntüyle izliyoruz.?

BAYKALLI AÇILIŞA YOĞUN İLGİ CHP

eski Lideri Baykal'ın katıldığı açılışa yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi ilgi de yoğun oldu. Antalya Barosu Başkanı Alper Tunga Bacanlı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hasan Subaşı gibi isimlerle birlikte açılış, aralarında Antalya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Cavit Arı'nın da bulunduğu çok sayıda belediye başkan ve belediye meclis üyesi aday adayını da biraraya getirdi. Açılışta CHP Antalya milletvekilleri Osman Kaptan, Gürkut Acar, Arif Bulut ve Yıldıray Sapan da yer aldı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0