MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3341
EURO
35.1122
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Galatasaray, Serdar Aziz transferini KAP'a bildirdi!

Galatasaray, Serdar Aziz'in transferi konusunda futbolcu ve kulübü ile transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu.
22.06.2016 11:08
Galatasaray Sportif AŞ, Bursaspor'un profesyonel oyuncusu Serdar Aziz'in transferi konusunda futbolcu ve kulübü ile transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif AŞ. KAP Açıklaması:

"Profesyonel futbolcu Serdar Aziz'in Kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Bursaspor ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

İmza töreni bugün

Galatasaray Sportif AŞ'nin görüşmelere başladığını duyurduğu profesyonel futbolcu Serdar Aziz'in imza töreni Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in katılımıyla bugün saat 14:00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilecek.

Dün akşam menajeri duyurmuştu!

Bursaspor forması giyen Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, milli futbolcunun Galatasaray'a transfer olduğunu dün akşam duyurdu.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'la adı transfer dedikodularına karışan 25 yaşındaki futbolcu Galatasaray'ın yolunu tuttu.

Transferi, Serdar Aziz'in menajerliğini yapan Haluk Canatar, kendisine ait sosyal medya hesabından duyurdu.

Canatar, akşam saatlerinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Bursaspor Başkanı Ali Ay'la birlikte katıldığı iftar yemeğinde çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı. Bu paylaşımdan saatler sonra da Serdar Aziz'in Galatasaray'a transfer olduğunu Instagram hesabından açıkladı.

Sakatlığı sebebiyle EURO 2016 kadrosundan çıkartılan Serdar Aziz'in, Sarı-Kırmızılılar'la 4 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenildi. Bonsevis bedeliyle ilgili herhangi bir bilgi ise verilmedi.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0