MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.529
EURO
34.865
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Galatasaray'da Endoğan Adili krizi!

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal, kendisinden yardım isteyen Endoğan Adili'nin menajerine yargı yolunu gösterdi.
26.12.2015 12:38

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Endoğan Adili’nin Menajeri Erhan Kabataş, 496 bin liralık komisyonunu almak için Galatasaray’ın kapısını çaldı. İstediğini elde edemeyince dönemin başkanı Aysal’dan yardım istedi. Eski başkan, “Aracılık yapmam durumunda işiniz daha da zorlaşır” diyerek menajere yargıya gitmesini tavsiye etti.

Galatasaray’da Türk yapılması umuduyla transfer edilen, ancak sarı-kırmızılılarda verimli olamadığı için İsviçre’nin FC Wil takımına kiralanan Endoğan Adili’nin Menajeri Erhan Kabataş, komisyonunu alamadığı gerekçesiyle mahkemeye gitti.

Buraya kadar anormal bir durum yoktu. Çünkü futbol camiasında yüzlerce futbolcu, menajer, v.s. kulüplerle mahkemelik ve alacağının tahsili için yargı yolunu tercih ediyor. Ancak bu olayda sarı-kırmızılıların bakış açısı ve diğer yaşanan olaylar ilginç...

İsviçre’de yaşayan Kabataş, Erdoğan Adili’nin transferini gerçekleştirdiğini, futbolcuyla resmi menajerlik sözleşmesi bulunduğunu belirten bir yazı gönderip, Galatasaray’dan 496 bin lira ister ve gerekirse hukuki olarak haklarını arayacağını belirtir.

‘İnanamıyorum’

İdari menajer Cenk Ergün ise, bir mail göndererek, “Kulüp olarak maddi sıkıntılar içindeyken, oyuncu ödemelerimizi ve transfer taksitlerimizi aksatmamak için büyük mücadele verirken, bünyemizdeki 40 civarındaki bütün oyuncu temsilcilerimiz anlayışla ödeme beklerken bu tavra açıkçası inanamıyorum.

... Elinizi vicdanınıza koyun ve lisans alamadan transfer bedeli ve maaş ödeyen bir kulüp ve oynayamayan bir futbolcu varken sizin şirketinizin nasıl bir maddi zarara uğradığını bize söyleyin” der.

Komisyonu hak ettim

Erhan Kabataş ise transferi gerçekleştirdiğini, Galatasaray’ın da yetenekli genç bir futbolcuyu kadrosuna kattığını söyleyerek komisyonu hak ettiklerini dile getirdi.  Kabataş ayrıca transfer sırasında dönemin başkanı olan Ünal Aysal ile de temasa geçerek yardım istedi. Erhan Kabataş ile temasa geçen Aysal, görevi bırakmasının ardından iki başkan görev yaptığını dile getirerek, onların da kendisine muhalif olduklarını ifade etti. Bu nedenle aracılık yapması durumunda işlerinin daha da zorlaşacağını belirten Galatasaray eski başkanı, yargı yoluna gidilmesini tavsiye etti. Adili’nin menajerinin Avukatı Cengiz Göksel de hukuksal takibe geçti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0