MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4975
EURO
34.7568
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Galatasaray'dan Boateng harekatı

Orta sahasını Lorik Cana ile takviye eden Galatasaray ikinci yabancı hakkını da aynı bölgede kullanma kararı aldı.
13.07.2010 11:51

Adnan Sezgin, Dünya Kupası'nın parlayan isimlerinden Kevin Prince Boateng'in menajeri ile bugün masaya oturacak.

Cana'nın yanına Boateng

Orta sahasını Arnavutluk Milli Takımı'nın kaptanı Lorik Cana ile takviye eden Galatasaray, ikinci yabancı hakkını da aynı bölgede kullanma kararı aldı. Sarı kırmızılılar, İngiltere'nin Portsmouth takımında forma giyen Ganalı Kevin Prince Boateng'i renklerine bağlamak için harekete geçti.

Hollanda'da kamp yapılan otelde dün sabah Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ile bir araya gelen teknik direktör Frank Rijkaard, transferini istediği iki yabancının kampa yetiştirilmesi istedi.

Bugün görüşecekler
Çalışmalarını hızlandıran Adnan Sezgin, Boateng'in menajeri Roger Wietmann ile temasa geçti ve bugün Almanya'da görüşmek üzere randevulaştı. 

Galatasaray'ın eski futbolcusu Cassio Lincoln'ün de menajeri olan Wietmann ile yapılacak görüşmede anlaşma sağlandığı taktirde Ganalı orta saha oyuncusu, sarı kırmızılı formayı giyecek.

4.5 milyon Euro'ya satılmıştı

Geçtiğimiz yıl Tottenham'dan Porstmouth'a 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan Boateng, takımı Premier Lig'den düştüğü için ayrılmak istiyor ve Galatasaray'ın teklifine sıcak bakıyor. 

Sarı kırmızılıların 23 yaşındaki oyuncu için Portsmouth'a 3 milyon Euro teklif edeceği öğrenildi. Annesi Alman, babası Ganalı olan Kevin Prince Boateng, 2010 Dünya Kupası'nda çeyrek final oynama başarısını gösteren Gana Milli Takımı'nın en önemli oyuncuları arasında yer alıyor.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0